hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.
Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
tinka22..aj moj drahy ma 23r.prave konci VS.ale pravzeze ja mam pocit,ze on ma ma kazdym dnom radsej..este sa nestazoval,ze by potreboval aj ine..on je spokojny..zatial,tiez sa obavam toho,ze mu raz ako jedina stacit nebudem,ale nezamyslam sa nad tym,radsej..
tinka22..nemas ICQ???pokecame ..
Pripajam sa k diskusii, podla mna je velmi vela povah a kazda je ina. Niekto ma problem povedat pekne slova, druhy nie.
Ja nemam problem povedat "lubim ta" alebo "dnes si krasna" pokym mi to iste nehovori aj priatelka. Ved o com by to bolo, keby som sa ja podliezal a hovoril jej sladke slova a ona by mi nic take nikdy nepovedala:)
Pripajam sa k diskusii, podla mna je velmi vela povah a kazda je ina. Niekto ma problem povedat pekne slova, druhy nie.
Ja nemam problem povedat "lubim ta" alebo "dnes si krasna" pokym mi to iste nehovori aj priatelka. Ved o com by to bolo, keby som sa ja podliezal a hovoril jej sladke slova a ona by mi nic take nikdy nepovedala:)
tinka22 tak tomu ja nerozumiem.ako to,ze ma taky nazor? po pitatich rokoch sa mi to zda uplne strasne..nepoviem,ze po 5 mesiacoch..to mu na tebe nezalezi? ved by uz mohol vediet,ze ta to totalne zrani a niektoru by to citovo "zabilo". a to ti chce urobit po 5 rokoch?!?! no,ked ma 23,tak chapem,ze je to este decko,ale poznam rozumnejsich a zodpovednejsich aj mladsich.moji obaja bratia sa zenili a su to ich prve dievcata,co stretli a maju krasny zivot! maju sa po 6 rokoch radsej ako sa mali,ked sa brali a to mali obaja iba tu jednu priatelku.takze muz dokaze byt aj verny,ak CHCE! vsetko je to o tom.ziadne pudy a skusky neuznavam,ked vidim,ze to funguje dobre aj inak..ze verni dokazu byt. a po piatich rokoch..ja by som to vydiskutovala este raz a ked nic,tak niekoho,kto mi vlastne ublizi viac,ako ten,co by ma nechal po 5 mesiacoch,takeho by som nemohla uz ani vidiet! co je to za charakter! za lasku z jeho strany!????
tinka22 tak tomu ja nerozumiem.ako to,ze ma taky nazor? po pitatich rokoch sa mi to zda uplne strasne..nepoviem,ze po 5 mesiacoch..to mu na tebe nezalezi? ved by uz mohol vediet,ze ta to totalne zrani a niektoru by to citovo "zabilo". a to ti chce urobit po 5 rokoch?!?! no,ked ma 23,tak chapem,ze je to este decko,ale poznam rozumnejsich a zodpovednejsich aj mladsich.moji obaja bratia sa zenili a su to ich prve dievcata,co stretli a maju krasny zivot! maju sa po 6 rokoch radsej ako sa mali,ked sa brali a to mali obaja iba tu jednu priatelku.takze muz dokaze byt aj verny,ak CHCE! vsetko je to o tom.ziadne pudy a skusky neuznavam,ked vidim,ze to funguje dobre aj inak..ze verni dokazu byt. a po piatich rokoch..ja by som to vydiskutovala este raz a ked nic,tak niekoho,kto mi vlastne ublizi viac,ako ten,co by ma nechal po 5 mesiacoch,takeho by som nemohla uz ani vidiet! co je to za charakter! za lasku z jeho strany!????
vies ono je to taske lebo 5 rokou chodenia na chlapa je dost a myslim ze ozaj potrebuje ine vyskusat ale myslim ze hned si uvedomi aspon kde patri
Monika a´Sunny swettie, chcem sa k vam pridat. CHodim s chalanom 5 rokov, sice mi povie ze ma lubi, ale zvacsa ked sme spolu, inac si na mna ani nespomenie. je to normalne? Tento rok sa vidame najmenej, asi kazdy druhy vikend. Ked je v skole, tak mi skutocne ani nenapise, ani nezavola, vraj si na mna nespomenie, ze to nemam brat tragicky. Ze uz ku mne neciti to co pred 5 rokmi. Este nieco co ma fakt vzalo. chce sa rozist, pretoze nie je pripraveny na taku velku zodpovednost ako je ozenit sa a mat deti. Chce vyskusat aj ine, aby si bol isty, ze o nic nepride ked zostane so mnou. Nepovedal to takto doslovne, ale po 2 hodinovom rozhovore som z toho vydedukovala, ze ma uz nechce, len nevie ako mi to ma povedat. Co mam robit? Ma zmysel onho bojovat? Mam mu pisat, volat, aby nemal cas mysliet na hluposti alebo sa radsej stiahnut, aby mal cas si vsetko ujasnit, hoci je pravdepodobnost, ze si medzitym niekoho najde? Donedavna to bol on, co ma presviedcal, ze ked su dvaja ludia spolu, ze to obcas zaskripe, ze sa hadaju, ale zaroven sa lubia a vsetko bude OK. Nechapem ho. Ma 23, viem v tom veku chalani asi nie su este viazani k jednej partnerke, ale preco ho to napadlo prave teraz?
monica..ako to budeme riesit??? :)))