Ahoj,poradi mi niekto ako sa da normalne pribrat? Dakujem
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrat?
No tak moja kamarátka ma s týmto tiež problém,, má depresie kvôli tomu aká je strašne chudá a že sa jej nedá pribrať...ako je pravda, že je chudučká, ale asi tak ako 99% modeliek...takže podľa mňa, pokiaľ nemáte zdravotné problémy kvôli nedostatku živín, poruchu stravovania alebo podobne, riešiť, že ste chudí je nepodstatné...stačí, keď budete jesť veľa syrov, piť veľa plnotučného mlieka a pravidelne cvičiť (pretože áno, cvičí sa kvôli chudnutiu ale rovnako aj na nabratie svalovej hmoty) a byť šťastní, že si nemusíte od svojich 14 rokov strážiť každé jedno sústo, čo dáte do úst, jesť to, čo vám nechutí, len preto, že je to zdravé a nízkokalorické a nútiť sa k cvičeniu, aj keď sa vám vôbec nechce a za každý pamlsok mať neuveriteľné výčitky svedomia....
Treba veľa jesť a cvičiť :) Mám jedny tabletky, volajú sa CAPRAMILK. Kúpite to normálne v lekárni, je to lacné. Sú vlastne z kozieho mlieka, beriem ich cca 2týždne a už som pribrala 1kg za pomoci tohto všetkého. Uvidíme, ako to bude ďalej. Pá ;)
je pravda že od kukuričnej kaši sa pribera?????
cauko,ja mam problem pribrat.neviem co s
tym,pomoc......................
:0(
Zevraj chuda, ta čo si sa zbláznila ? Pribrať 30 kg ? To by si mala 1 000 000 krát horšie problémy, lebo mať problém schudnúť je oveľa horší, ako pribrať, pretože chudých ľudí obdivujú a na tučných resp. takých, ktorí priberú pár kíl, hneď im vytýkajú, že nechodia cvičiť, a pod., čo nie je vždy pravda, pretože som v tom čase chodila cvičiť a aj som behala, (zničila som si kvôli tomu nechty z estetického hľadiska a strašne ma to irituje), a napriek tomu mi jedna známa povedala, že som nejak pribrala, či nechodím cvičiť, čo nebola a nie je pravda, lebo sa snažím cvičiť, ale problémom sú tie nechty. :-( Ľudia, ktorí majú extrémne rýchly metabolizmus sú oveľa odolnejší voči nádche, kašľu, či chrípke, ako tí s pomalým metabolizmom. P.S. K posilneniu imunity mi cvičenie ani šport nepomáha. Takže buď rada, že nemáš opačný problém, ktorý má 99 % žien.
domcika: Si v poriadku alebo nejaké problémy áno je veľmi chudá ja mám 161cm a 52kg a som chudá a neviem si predstaviť tak málo vážiť na jej váhu a ide aj o stavbu postavy čo má mať 40 kg? sa spamätaj pokiaľ nie je neskoro...
ževraj chuda -
ja mam 171 cm a 50 kil a nikto mi nikdy nepovedal aka som vyschnuta alebo niečo..skor by som ešte prijala schudnut z brucha :D ty maš 57 kg a si mysliš že si prilis chuda? neboj sa niesi