Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast
to si v zivote nikoho nenajdem?!
Ked sa zacne hovorit, ze zena po 25tke si uz nikoho nenajde tiez tomu budes verit a budes vystrasena sediet doma :-)Mat priatela nie aj az take super,niekedy je to viac trapenia ako radosti.To, ze ma kazda Tvoja kamoska priatela no a co?Moje kamosky su zasnubena, idu sa vydavat, preto sa mam vydat aj ja?Vsetky kamosky mali po 19tich rokov sex, to som sa mala milovat s hocikym len preto lebo ho oni uz mali za sebou?Viem, ze vsetky moje kamaratky sa vydaju skor ako ja a budu mat deticky,no a co teraz?Tak sa vydam ako posledna alebo sa nevydam.Je to nieco hrozne podla Teba?
vdaka sweetlady, to si ma potesila...vsade sa hovori ako si uz po triciatke zena partnera nenajde, navyse su takych plne zoznamky tak ma to proste vydesilo noo...zabite ma ze chcem mat niekoho rada a travit snim cas! tak ja sem zas napisem o pet rokov ked pride dalsia kriza :)
ups...tie hrubky
Si zdrava?Vidis?Pocujes?Chodis?Mas vsetky ruky a nohy?Mas co jest, kde byvat?Mas rodicov, ktori Ta maju radi?
Tak by si mala byt stastna a nie trapit sa hlupostami.Ja to nechapem,akoby jediny zmysel zivota bolo mat do 30tky lasku svojho zivota, vydat sa a mat deti.Ved mas tolko casu ze az.Mamkina kamaratka sa vydala v 38 rokoch a v 39 mala svojho prveho syna.Je stastna, maly ide do skoly, ma krasnu rodinku, domcek, manzela...Co stratila tm, ze pockala?Nic.
youki myslim ze nato ides moc racionalne...skor by som chcela aby mi bol dany clovek sympaticky,aby som sa snim vedela normalne porozpravat a neciila sa ako na primacom pohovore :) nech uz ma zaujmi ake chce, apson sa inspirujem
takze fernando, scenar 1: zlaknem a zrdhnem :) a potom uz sem ani nebudem moct pisat a stazovat sa ze nikoho neviem najst :D alebo scenar2: ja sa ti nebudem pacit a s depkou budem sedet doma cize sance na dalsi vztah sa rapidne znizia
jeanny: tiez mam pocit, ze to prehanas a myslim, ze nie je dovod a nemozes ist na rande s cielom "aj tak to nevyjde ako vzdy".
ja uprednostnujem opacny postup: najprv sa s clovekom zoznamim a zistim, ci je vobec vztah realny (na zaklade zaujmov, nazorov... ale ako som pisal, k vztahu som sa este nedostal - teda nenasiel som nikoho, s kym by som si natolko rozumel).
Ak chces pokecat sukromne, mozes mi napisat na email. Ale neber to ako rande, skor ako vymena nazorov atd.
Ano, ma este cas a partner by ju mohol obmedzovat, ale zaroven by s nim mohla vsetko zdielat, tak je uz len na vas co si vyberete za dolezitejsie. Samozrejme trapit by sa koli tomu nemala, ale poobzerat sa moze.
Aha, neviem preco som si myslel ze si z vychodu :), no jasne tak dame rande :D a ako by to malo dopadnut? Pokial nevidis buducnost tak nemozes vediet.
2 jeanny je to tak mat nejakeho partnera zase nieje az taka vyhra je to sice lepsie ako byt sam ale keby si uz niekoho mala tak by sisi uvedomila ze to az taka vyhra nieje .... navyse este niesi taka stara ze by bolo neskoro....
Niekedy je lepsie byt sam, netrapis sa, neriesis, ci bol na kave s nejakou kockou, nemusis mat strach z nevery, ziadne pohlavne choroby, neplanovane tehotenstvo.Mozes si robit co chces, s kym chces a kedykolvek chces.Keby si mala priatela si obmedzovana vo viacerych smeroch.Dievca zlate,preco je Tvojim cielom najst lasku?Ved si mlada,mas na to kopec casu a ver alebo nie urcite po 30tke rodinku a deticky budes mat, uvidis.