Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast
to si v zivote nikoho nenajdem?!
Len sa rozculuj, tieto veci dokazu cloveka nahnevat a tebe to svojim sposobom pomoze. To ze si este nemala frajera je na slovensku pomerne normalne. A verim ze to nie je vec ktora potesi. Mozes ist na disko, ale to nezarucuje dlhodoby vztah, ale ani nevylucuje a rady od zien v tomto smere nie su vzdy tie najlepsie. Vela ti totiz povie, ze ked sa velmi snazis tak to nepojde a ze to treba nechat na nahodu. No ako som uz hovoril, mudry clovek osudu/nahode pomoze.
Moje kamaratky maju po 30tke a su same a nestazuju sa, povedali, ze ked si do 35tky nikho nenajdu adoptuju si babatko alebo sa daju umelo oplodnit.
To je take tazke ist na diskoteku a zbalit niekoho?
ale mas pravdu, asi sa tu zbytocne rozculujem a stazujem cudzim ludom lebo sa uz proste nudim, tak to nehaj tak
no tak ja sa stazujem lebo sama byt nechcem! proste uz nechcem, nemyslim si ze to je nenormalne. keby mi to tak vyhovovalo a bola som stastna tak sem asi nepisem
Je to trapne co pises, ako nejaka stara, zakomplexovana zena, ktoru nikto nechce. Na svete je milion slobodnych dobre vyzerajucich zien a nestazuju sa.
dakujem :) ale aj tak, kolko poznas bab v mojom veku ktore nemaju a este ani nemali frajera?? je ine ked sa niekto rozide a je mesiac sam ale ja mam pocit ze moj stav uz je chronicky
Ani ja som este nenasla svoju pravu lasku, kamosky, spoluziacky sa vydavaju alebo ziju s parnermi spolu a ja nie, ale preto este neplacem a netrapim sa.Po 30tke budem mat vela casu na plakanie a lutovanie sa,ze nie som vydata.
30tka sa blizi?Ved mas 23 rokov, prosim prestan...Preco cches za kazdu cenu niekoho mat?Rdasej byt sama ako s nejakym, ktory Ta bude trapit a ublizovat Ti.
Si mlada baba, tak sa tym vobec netrap.Napis sem ked budes mat 29,ze 30tka sa blizi a som sama, ale nie v 23 rokoch.
lenze prave ta 30. sa blizi a ked som doteraz nikoho nenasla bude to dalej uz len horsie!!!