Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

to si v zivote nikoho nenajdem?!

Príspevok v téme: to si v zivote nikoho nenajdem?!
jeanny

Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast

lulu24

jeanny ja mam 24 a pripajam sa ku vsetkemu co pises.. plnohodnotny vztah nebol ani jeden, neboli spolocne akcie, dovolenka, no nic. len take chodenie a hlavne sex.. a ja tak velmi tuzim s niekym byt, mat partnera, priatela. a vsetci okolo mna, aj mladsi 17 - 18.rocny maju vztahy, ziju spolu a ja nic..no niekedy rozmyslam ci som normalna :-))) vazne neviem stretnut ziadneho muza, mne sa pacia do tych 34 rokkov... a aj tak som sama.. ani mlady, ani starsia.. kazdychce len "NEVIAZAT SA"

BJ

Kto ma bordel v psychike a tele, (nastastie) si nikoho nenajde. Je to ochrana Vasich vlastnych srdci pred totalnou devastaciou z nevedomosti.
Riesenie: poznanie.
Vybudovat si stav psychiky, ktory ludi pritahuje, nie odpudzuje. Psychika plna rozporov iba po niekom tuzi, ale v realnom svete nedovoluje inej osobe vstupit do krehkeho a jemneho sveta emocii. Taky clovek vlastne nema rad ludi a sameho seba, len o tom este nevie.

dusi___

Ahoj Jeanny !

Ani si nevies predstavit ako velmi ti rozumiem. A o to viac ma to tesi ze sme navzajom opacneho pohlavia :-). Z odpovedi presne vidno ze ludia co ti sem odpisali nemaju ani sajnu o tom co citis...z toho co si napisala usudzujem ze to prezivas velmi podobne ako ja. Mne je 26, takze to prezivam ale intenzivnejsie. Som normalny, zdravy, sympaticky chlapec ale doteraz som tiez nestretol este cloveka s ktorym by som nadviazal nieco hodnotne. Stale chybaju sympatie na oboch stranach. Je uplne ine ak mas 26 a zazil/a si nieco predtym ale teraz si sam, ako to ze mas 26 ale zazil/a si velke H...a stale je clovek sam :-). Laska a milostny zivot je nieco co sa neda nicim vynahradit. Kazdy na to caka, kazdy to chce, je to potreba. A 98% ludi to v tomto veku aj zazije (aj ked sa to neskor pokazi, o to nejde). Problem nastava ak sa to niekomu nedari z nejakeho dovodu zazit po 20tke a dalej. Cim dalej roky idu, tym tazsie a tazsie je ignorovat v sebe tie pocity tychto nikdy nenaplnenych potrieb. Clovek ak to ignoruje, ide sam proti sebe. Neda sa to oklamat. Kto nezazije, nepochopi. Sam sebe sa cudujem ze som z toho este psychicky neexplodoval aj ked momentalne kvoli tomu uz mam fakt tazke chvilky (drzim to samozrejme v sebe). Zijem ale normalnych aktivnym zivotom, som medzi ludmi, mam svoje zaujmy,atd. Ale to cloveka nezachrani. Tymto sposobom sa neda zakryt absencia milostneho zivota. Ale je to zaroven fakt to jedine co clovek moze urobit. Zit akoby sa nic nedialo, aj ked hlboko vo vnutri to je fakt peklo bez toho zit. Ale na pilu sa tlacit neda, ja chcem aby vztah prisiel prirodzene. Hovoril som si ked som mal 23, ze nic sa nedeje. Mam casu. Nic mi neujde. Ale ked ma clovek 26 a stale sa nic nedeje, tak uz to nie je ziadna sranda :-). Dolahli na mna strasne pocity z toho ze aj ked clovek zije aktivne, venuje sa konickom, je medzi ludmi,atd, ze to vsetko proste v osamelosti nema ziaden vyznam a zmysel. Pocit ze ti niekto chyba to prebije skor ci neskor. Zit sam sa neda, clovek potrebuje niekoho pre koho by bol oporou a naopak. A priznam aj to ze proste fakt mam z toho strach, z tejto situace ze preco som stale sam ked nechcem. Nerozumiem tomu. Prilezitosti bolo vela. Takze viem ze je nieco chybne vo mne ale netusim co. Je tazka doba, vsetko uteka tak rychlo. Nedaju sa ani nadviazat kamaratsva s babami, pretoze bud nemaju cas, alebo maju svoj zivot so svojimi frajermi. Takze mam z toho obavy ze fakt nikoho nenajdem a je to uplne normalne a mam na to narok...Zivot je kratky na to aby clovek prezil prvy vztah ked uz je pozde...To ci je pozde citi clovek sam v sebe, to nemoze nikto urcit. Takze tolko moja story :-). Jeanny drzim palce, viem ze je to tazke ale musime zit aktivne. To je jedina cesta.

ggggggggg

Ivanka ahoj ...... hmm akoby si pisala o mne . Ja mam sice o rok menej ako ty ale tiez som este nikoho nemala.... Teda ak neratam jedneho cloveka.. Ale s tym to trvalo iba dva a pol mesiaca. Tiez si neviem nikoho najst . Nemam ani ziadny program na leto .... Ziadna chata , dovolenka, dokonca ani festival a brigada sa mi tiez zrusila na poslednu chvilu takze neviem co budem robit.. Akurat vcera som tak s kamoskou rozoberala ze preco maju o mna zaujem vzdy len takí típkovia.- Proste ludia s ktorymi si absoluutne neviem predstavit vztah ... A napopak ked sa mne niekto paci tak bud nema zaujem on , alebo je zadany.. Stve ma to .. lebo sa niekedy citim velmi sama a tiez obcas pocuvam narazky kedy si uz niekoho najdem . Hm neviem .....Neviem ani kde ho mam spoznat ... Na diskoteke ? V bare ? hmmm to asi ani nie...sice chodim casto medzi ludi a aj na ine miesta ako bar a diskoteka, ale zatial sa mi nepodarilo nikoho najst ... Mozno to raz pride... moznoooo....... drzim ti palce!!!

ivanecenka

baby, po 30tke sa začína život, môžem zodpovedne vyhlásiť, že je vtedy žena najžiadanejšia, dokonca aj mladší po nej idú:) ja som mala predtým "šťastie" na nevhodných partnerov, až sme sa dali dokopy s kamoškiným bratom, poznáme sa roky, napriek tomu sme sa spoznávali a je nám fajn, nemyslím, že by mi niečo utieklo..

youki

ivanka20, zamysli sa: mas s tym problem ty alebo tvoja mama?
priznam sa, ze tiez to obcas pocujem, ale beriem to s nadhladom. Nemozes o tom pochybovat, ked mas len 20 - ved to je strasne skoro usudzovat. Ber to sportovo, sportovci veria az do poslednej minuty, preco by si mala pochybovat uz na zaciatku zivota, ze budes naveky sama?
Ja mam o nieco viac, tiez som sam a nestresujem, na to mame este velmi skoro :)

t333

ivanka20, tento problem sa znasobuje ked ti to tvoje okolie pripomina... poznam to.. o to horsie ked to robi tvoja mama.
mala by si jej povedat nech s tym prestane, ze ta to depta. zvlast ked mas iba 20.. to je uplne v pohode vek na to, ze si single.
ja som sa tym zacal zaoberat ked som mal 23. teraz mam 28, v 25 my z toho uz zacalo preskakovat a zacal som robit hluposti.
uz som sa spamatal ale odvtedy sa nic nezmenilo. vsetko to skoncilo iba nejakymi pokusmi.
najst si vztah si hocikoho nie je problem. najst si niekoho s kym budete na 1 vlne, to uz je tazsie.

ivanka20

ahoj Joanny ja som tiež ešte nemala priateľa mám 20 ro. ma to trápi, lebo neviem kde si ho mám nájsť, a ešte k tomu, ked sa mi niekto páči tak ja sa toho človeka hanbím, takže pochybujem, že si vôbec niekoho nájdem.....ale viac ma na tomto štve to, že neni týždna čo by mi to matka nepripomenula, že nemám chlapca, že som neskúsená a že potom aj tak dopadnem...mňa to nebaví počúvať