to si v zivote nikoho nenajdem?!

Príspevok v téme: to si v zivote nikoho nenajdem?!
jeanny

Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast

bibba

a ja mam nato taky nazor, ze radsej budem sama nez s niekym skym sa aj tak rozidem po troch mesiacoch alebo dvoch rokoch. proste ludia uz ani nevedia aj tak spolu vychadzat, a nakoniec sa aj tak vzdy vsetci rozidu, pokial nestretnem niekoho kym si budem naozaj ista, ze pre mna znamena uplne vsetko tak si vsetkych ostatnych kludne odopriem, urcite som stastnejsia takto ked som sama nez mat vztah s niekym u koho nemam ten pocit, ze to je moja spriaznena dusa. snazim sa uzivat si zivot aj tak... ja naozaj nechapem niektorych ludi, ktorym staci len to ze ich ma niekto rad, vy si vobec neviete vyberat? dam ruku do ohna, ze je strasne vela ludi ktori sa vedia dat dokopy s niekym len preto ze ich ten "niekto" ma rad, je na nich mily alebo travi s nim volny cas. ale to je pre mna nic. to je zufalstvo tak hrozne tuzit po vztahu ked nikto nie je vo vasom okoli koho by ste si vedeli predstavit po svojom boku. ja na lasku myslim az ked tam ten niekto do mojho zivota vstupi. zbytocne sa tym zaoberat len tak...

jeanny

no youki dakujem za nazor, myslim ze dost trefny...teda viem to posudit na mojich spoluziakoch - vseci makaju, ziadny volny cas (pritom ja mam este jednu skolu a casu mam kopu) - no to su mi teda priority na tak mladeho chalana! ale ved dobre, ked vam to tak vyhovuje...
etste otazka: co su to tie "ine" zaujmi o ktorych vseci s oblubou v poslednej dobe hovoria? nevidim natom nic zle zabavit sa v bare, na diske s kamaratmi...

TrainingBoy

youki to je sice pekne, ze poznas ludi vo svojom okoli a niektori sa ti mozu pozdavat, ale to problem neriesi, lebo tu nie sme v hypermarkete, kde si vyberame to co sa nam paci, tu musia byt obojstranne sympatie. A prave tvoj postoj je problem celeho SR, cudzinca nepoznam, preco sa s nim mam bavit a ako si povedal "mozem sa lahsie pretvarovat". Kazdy kto pobudol dhlsi cas v zahranici ti povie ze slovaci nie su velmi otvoreni ludia. Vela ludi v mojom okoli spoznali partnera cez nejaku dalsiu osobu. Ale v jednom mas pravdu, ak nepreferujes alkohol tak sa zoznamuje o dost tazsie.
A nikto tu nehovori o vrhani sa na okoloiducich ale trochu skusat a nie len sediet a cakat.

bibba

ked si to tak zhrniem tak poznam ovela viac ludi co nikoho nemaju nez tych, ktori maju nejakeho partnera. to je uz skor vynimka v tejto dobe, mozno len 20percent mladeze sa moze pysit nejakym nadhernym vztahom...
dokonca si myslim, ze aj malokto vobec o taky dlhodoby vztah stoji, mozno niektori v kutiku duse aj ano, ale potom je vela ludi co sa lasky boji, aj vela takych co ju vyslovene odmietaju. je to velmi zlozite dnes. uz nic nie je ako predtym.

Fernando

No v jednom maju pravdu, nemala by si sa na to zamerat ako na hlavny ciel, mala by si zit svoj zivot a popritom si niekoho hladat, ako keby sa nic nedialo ;). Mozes sa spytat kamaratiek ci nepoznaju nejakeho fajn chalana. Zoznamovat sa s novymi ludmi, s hocikym, tak spoznas dalsich ludi. Skusit nejake nove hobby, nieco co si vzdy chcela skusit. Len tak sa prejist do mesta. Mozes skusit aj tu disko, ale kamaratov by som nebral, iba kamaratky. Skus internet. Stretni sa s niekym koho si dlho nevidela. Skus vylet do blizkeho mesta. A tvoj prvy chalan nemusi byt prvy a posledny, nemusi to byt pan uzasny, no mal by ta aspon trochu zaujat. Ja som sice volny ale z BA, takze ... :D ;)

youki

jeanny: odpoved na tvoje otazky z mojho pohladu: mam o trosku menej ako ty, som chlap a tiez som este nemal ziadny babu (nikdy).
Takze si nemyslim, ze je to az take zvlastne / netypicke ci ako to nazves - a urcite nie som jediny.
Som z BA ale neviem ti povedat, ci je to trend, lebo poznam vela ludi, ktori nezapadaju do tvojej opisanej kategorie.
A moj dovod, preco nemam zenu? To ti neviem povedat, ale bude to nejaky mix tychto veci:
Nemam vela volneho casu. Je dost narocne studovat v dnesnej dobe. Mam ine zaujmy ako diskoteky, alkohol, atd., Mam dost malo volneho casu (teraz cez prazdniny este ako/tak ale pocas semestrov je to zle). Nemam naladu len tak skusat. Okrem toho som asi dost vyberavy, mam rozdielne nazory od vacsiny ludi v mojom veku, ine priority atd. a tiez mam pocit, ze vacsine zenam zalezi vela na vzhlade a seba teda nemozem porovnavat s hercami.
Podla mna je vhodnejsie hladat vo svojom okoli (spoluziaci, kolegovia, ...), predsalen vies lepsie posudit kto to je a ci sa nepretvaruje ako niekto, koho stretnes na zastavke a pod. Sama si urcite priznas, ze pri rozhovore s cudzim sa ti lahsie pretvaruje.
Tolko moj nazor v skratke :)

jeanny

ja mam hlavne pocit ze ten cas hrozne rychlo ubieha...toto som si hovorila v 18, v 20tich a uz mam 23 a stale sa nic nezmenilo :( cize pochybujem ze nastane niekedy nejaka zmena...a pomoct tomu? ako?

rony26

tak ak mas pocit, ze tym "vrhanim sa po okoloiducich" budes stastnejsia tak to skus...ale ty to nechces, lebo vies, ze to nie je riesenie...chapem aj to, ze samota je ubijajuca, ale sustred sa zatial na ine veci, ako radi sweetlady, na kamaratov, najdi si nejake zaluby...biologicke hodiny ti este netikaju, tak nad tym zbytocne nerozmyslaj...ja poznam plno bab co maju okolo 35 a su same...poznam aj baby v tvojom veku, ktore zostali same s dietatom ci s detmi...proste zivot sa neda naplanovat cez sablonu,prinasa jedno prekvapenie za druhym a aj teba raz prekvapi...len tomu musis trochu verit, nie upadat do beznadeje
"chlapi maju v tomto vyhodu, ze aj v 50. zbalia tupe mlade sliepky a este moznu mat co chcu"...a z toho co som pisal mas pocit, ze toto je moj ciel alebo ciel chlapov???...to by som nemusel cakat do 50tky, to mozem mat este dnes, ale kedze hladam nieco ine tak radsej pockam...ak si to myslela v zmysle schopnosti plodit potomstvo tak ano, mame par rokov k dobru oproti vam

jeanny

ano je to tazke, preto ze v mojom veku tam snad uz nikto nechodi, bud pubertiaci alebo nad 30. aspon som mala take stastie v poslednej dobe. vsetci ostatni su uz zrejme poparovani...a super vyhliadky inak, cely zivot sama, este ze som nato aspon zvyknuta