Mam 23, pomaly 24 a nikdy som nemala s nikym seriozny vztah. vyzera to tak ze zostanem sama :( mam pocit ze zaujem maju len starsi pani a ja chcem niekoho vekovo primeraneho. este sa mi nestalo ze by som stretla takeho, co je volny a chce nieco riesit. co je s chlapmi cca okolo 26? vseci maju vztahy? alebo nemaju zaujem o babu v mojom veku? uzivaju si? viem ze je to dnes trend,hlavne v ba, mlada baba a starsi (najlepsie zabezpeceny) ujko ale ja toto riesit naozaj nepotrebujem! skoro vsetky pary v okoli co poznam su spolu asi od 18. tak uz sa bojim ze som to proste presvihla :( tak by som bola rada keby sa vyjadrila najma muzska cast
to si v zivote nikoho nenajdem?!
jeanny... ok som rada. len nexcem, aby si bola smutna zato, ze nikoho nemas. je nas takych viac. je nas vela. neznamenas nic menej, zato ze si este nemala vazny vztah. to vsetko pride. len bohuzial niektori takeho cloveka, s ktorym to klape stretnu skor, ini neskor, podaktori uplne neskoro. neverim ze nikto nikdy nikoho taketo nestretne. raz to musi proste vyjst. tomu verim. ten cas mozno leti rychlo ako vravis, a pritom tak hororovo pomaly, ked stale hladas to po com tuzis, ale doteraz si bola taka trpezliva, tak cakaj dalej a nekaz si to tym, ze sa budes depkovat. raz to vyjde.
ved ja som z BA :) mozme skocit na rande :)) robim si sradnu neboj, aj tak by to dopadlo ako vzdy...
TrainingBoy: suhlasim
spoznanie cez osobu som zabudol spomenut, ale v principe je to to iste, lebo sa vlastne spoznavas s overenou osobou (teda nie cudzou).
Ja netvrdim, ze je to idealne, ale autorka chcela vediet vyjarenie muzov v jej veku, takze takto to podla mna je.
Podla mna je lepsie vybrat na zaklade prisnuch kriterii ako sa uponahlat, prehnane tolerovat zo zamilovanosti ktora opadne a potom sa cely zivot trapit.
A co sa toho, ze "na Slovensku": statistiky rozvodovosti, osamelo zijucich mladych ludi, vymieranie naroda (teda mala porodost a pocet deti) a ine su v Europe este horsie ako u nas, cize aj ked su ludia viac otvoreni, na koncny vysledok to asi nema vplyv. Slovensko je na tom zatial v porovnani s Europou nadpriemer (ale to je uz trosku OT)
Aj ja som z BA, no fernando tym myslel, ze si aj ty spomenula prave bratislavu
jeanny: ine zaujmy som myslel, ze radsej napr. idem do lesa alebo na bicykel, ako by som mal ist do baru ci na diskoteku. Je to aj lacnejsie aj zdravsie. Pri mojej skole nemozem velmi rozmyslat nad pracou, kedze je trosku narocnejsia ako bezne vysoke skoly.
No predsa to ze som skazeny Bratislavcan :D ale nie :) myslel som len to ze vztah na dialku nemusi vzdy fungovat, skor malokedy. Ked vidis niekoho len obcas ... Ale netvrdim ze je to nemozne...
No tak treba skusat dalej, nic viac ti nemozem povedat :). Aspon si budes viac vazit to co ziskas ;).
a bibba inak suhlasim s tebou :) myslim ze malo ludi ma takyto nazor, apson sa tak nespravaju...ale ja by som uz rada nasla niekoho s kym si sadnem, kto bude v prvom rade dobry kamarad a ta laska snad pride
"vsetci maju frajera"
:)))
jeanny. no vidis. tak v tvojom okoli to je inak... ale prestan sa porovnavat furt s niekym, kto s niekym chodi... uz mi to fakt tak pripada.
fernando snad vsetky veci co spominas som uz vyskusala, nesedim doma a necakam ze mi vlezie oknom do izby pan vyvoleny :) a naopak, v mojom okoli ma vacsina ludi dlhodoby vztah (okrem mojich nechutne karieristickych spoluziakov a par kamosiek co sa prave rozisli)
a co je zle natom ze si z BA...? som asi nepochopila :)
aspon niekto mudry....
(srandujem :P)
tak tak, uplny suhlas s poslednym prispevkom