Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
bruno12345

caute vsetci chcem mat uplne rasne biele zuby date mi nejaku radu? Nemusite mi hovorit ze si mam castejsie uyvat zuby (umyvam si ich 2x denne-rano-vecer) ale moc to nepomaha niesu skarede ale niesu biele a nemusite mi hovorit ze nech si ich dam vytrhat a nove lebo to je financne narocne nejake rady pls budem vdacny

Crest

Mám za sebou používanie pásikov Crest a nič moc :( nie som spokojná.. čakala som zaručený výsledok, ako sa píše.. Ale nie..

dokonalost

kupila som si pasiky crest profesional a poslali mi ktomu zubnu pastu crest platila som 51 euri ,,zacnem ich pouzivat dnes dam vediet popripade ti poslem nejak fotku ak chces pred a po pouziti aby si videl

Tusan

lucinelienka, na tvojom mieste by som tie bieliace pasiky kupovat radsej v overenom a bezpecnom e-shope za ovela nizsie ceny ako v tom tvojom. Skus BIELIACE-PASIKY.SK . Tam maju tie iste pasiky o 15 eur lacnejse ;) a mas tam garanciu originality, staci pozriet na heureka.sk nazory overenych zakaznikov. :)

katka1402

lucinelienka a mia-11

no a vlastne na základe čoho si to vyberáte? lebo tam to nieje nejak určené ,že na také a také zuby..aspon ja som nejaký extra popis k tomu nenašla..všade píšu to isté... ja si už aj priplatím, za lepšie, len neviem či sa tam mám riadiť tým, že čím vyššia cena, tým kvalitnejšie alebo čo..?

mia_11

lucinelienka a ktoré z tých pásikov si si objednala? mne sa tam najviac pozdáva to Profesional efect, rada by som to vyskúšala,tak som sa chcela spýtať či vieš poradiť ktoré sú lepšie :)