caute vsetci chcem mat uplne rasne biele zuby date mi nejaku radu? Nemusite mi hovorit ze si mam castejsie uyvat zuby (umyvam si ich 2x denne-rano-vecer) ale moc to nepomaha niesu skarede ale niesu biele a nemusite mi hovorit ze nech si ich dam vytrhat a nove lebo to je financne narocne nejake rady pls budem vdacny
Biele zuby
ja mam profesional na 20 dni tak uvidim hadam som len tak nevihodila prachy
Advance vivid, na 14 dní..
crest ake si pouzivala ??
Mám za sebou používanie pásikov Crest a nič moc :( nie som spokojná.. čakala som zaručený výsledok, ako sa píše.. Ale nie..
kupila som si pasiky crest profesional a poslali mi ktomu zubnu pastu crest platila som 51 euri ,,zacnem ich pouzivat dnes dam vediet popripade ti poslem nejak fotku ak chces pred a po pouziti aby si videl
Tusan
nie je to náhodou tvoj eschop? podla čoho si mám vybrať druh pásikov?
lucinelienka, na tvojom mieste by som tie bieliace pasiky kupovat radsej v overenom a bezpecnom e-shope za ovela nizsie ceny ako v tom tvojom. Skus BIELIACE-PASIKY.SK . Tam maju tie iste pasiky o 15 eur lacnejse ;) a mas tam garanciu originality, staci pozriet na heureka.sk nazory overenych zakaznikov. :)
lucinelienka a mia-11
no a vlastne na základe čoho si to vyberáte? lebo tam to nieje nejak určené ,že na také a také zuby..aspon ja som nejaký extra popis k tomu nenašla..všade píšu to isté... ja si už aj priplatím, za lepšie, len neviem či sa tam mám riadiť tým, že čím vyššia cena, tým kvalitnejšie alebo čo..?
lucinelienka a ktoré z tých pásikov si si objednala? mne sa tam najviac pozdáva to Profesional efect, rada by som to vyskúšala,tak som sa chcela spýtať či vieš poradiť ktoré sú lepšie :)
no, ako myslíš...ak veriš tomu, že sú to tie isté originály..tak potom si ich objednaj..:)