Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
bruno12345

caute vsetci chcem mat uplne rasne biele zuby date mi nejaku radu? Nemusite mi hovorit ze si mam castejsie uyvat zuby (umyvam si ich 2x denne-rano-vecer) ale moc to nepomaha niesu skarede ale niesu biele a nemusite mi hovorit ze nech si ich dam vytrhat a nove lebo to je financne narocne nejake rady pls budem vdacny

delilah

možem sa opýtať, je pravda že vela fluoru može zuby tiež nepekne zafarbiť, pretože všetky pasty a ustne vody čo mám obsahujú fluorid, a chodim aj k zubarke na fluorizaciu, a ešte jedna otazka , stači ked si po mesačnom bielení perlov(dobre vysledky) budem davať zostavajucu perlu už len tak raz za dva mesiace jeden deň preventivne? bude to mať nejaký účinik? či je lepšie vkuse viac dní radšej? dakujem za odpoved.

KATO11

takze k tvojej teme...mas nejake skvrny alebo sa ti len zda ze ich mas nazltle??...aj ja ti radim nepouzivaj bielu perlu...pri nej musis mat sto percentnu hygienu a udrziavat bielu dietu...najjednoduchsie je bieliace pero...alebo pasta..odporucam REMBRANT....nocne dlahy na bielenie ti mozu sposobit citlivost zubov a pasiky to ze v medzizubne priestory nebudu vybielene...ak mas na zuboch pigment..napriklad od pitia kavy caju..odporucam piestokovanie co by ta malo vyjst asi na 10-20E ...profesionalne bielenie je vynikajuce ale financne narocne.....mimochodom POZOR na plomby vpredu...tie nic nevybieli...ak si budes zuby bielit musis ich vymenit...ak mas este otazky pytaj sa..studujem dentalnu hygienu a rada ti poradim....

sudruh

Zrdavim, ziadne pasiky, biele perly a ani bieliace pasty zuby nebielia... Akurat tak nicia sklovinu, to je vsetko. Sam som si tym presiel, posuzival som pasiky "crest". ale vysledok bol nulovy. navyse, netreba verit vsetkym pozitivnym prispevkom na fore, pretoze casto sa stava, ze tie pozitivne prispevky pise jedna osoba ( zamestnanec konkretnej firmy ):-)

alkazone

vsak ked mas vsetok zoznam tem, tak hore si das "vyhladavanie v temach", tam si zadas napr. bielenie a das "iba v nazvoch tem" a akych 30min ti to zaberie??? mne to zabralo leda tak 10 sekund...

myslim, ze toto je ta tema:
www.zdravie.sk

ja som si bieliace pasky objednala z USA

bruno12345

anusik a tie metody mi pomozu aby som mal uplne biele zuby? mne sa to uplne paci ked ma niekto biele zuby
Kypriaci prasok nie je do robenia nejakych kolacov?

bruno12345

hej a nevies kde to je ta tema? lebo tu uz je tolko tem ze hladanim zaberem 30 min je to v tejto sekci krasa? a pls na jakej strane

alkazone

inak, takato tema je tu uz zalozena a docela rozsiahla, tak si daj vyhladavanie medzi temami a pocitaj si trosku...