Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
bruno12345

caute vsetci chcem mat uplne rasne biele zuby date mi nejaku radu? Nemusite mi hovorit ze si mam castejsie uyvat zuby (umyvam si ich 2x denne-rano-vecer) ale moc to nepomaha niesu skarede ale niesu biele a nemusite mi hovorit ze nech si ich dam vytrhat a nove lebo to je financne narocne nejake rady pls budem vdacny

fourrc

Systém na bielenie zubov- -odkaz odstránený- je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Monna112

Tiez som pocula a aj videla v casopisoch ten Miswak organic stick a vyzera to dost zaujimavo..chcem to urcite vyskusat a ked pises ze to zabera tak by na tom malo nieco byt. ty si to kde kupila? a za kolko dni si uz priblizne videla rozdiel?

klaudia-m

Ahoj, tiež som mala problém so žltými zubami, a tak som vyskúšala novú prírodnú zubnú kefku, ktorá niekedy teraz vyšla na trh, vola sá Miswak organic stick a je naozaj účinná. Behom týžňa až dvoch mám biele zuby na neporovnanie. Vidno, že to je prírodné a úplne účinné. Som maximálne spokojná a odporúčam aj ostatným, ktorí nemajú a chceli by mať biele zuby.

katka1402

ahojte, ja používam asi 10 dní tie supreme, prvý den som si ich dala 2x, bohužial mám tiež trošku citlivé zuby, a vtedy večer som si myslela že mi hádam aj vypadnu,tak ma boleli :D ale tak teraz si ich dávam 1x, večer pred spaním,len pre istotu nech už nič nejem, rano nič necitim. fakt je že bielenie ide fest pomaly, no už po 4 dnoch sa mi zuby pekne rozžiarili, niektoré zuby čo som mala vyslovene zažltnutejšie ako ostatné mi vybielilo krásne. len ešte to nie je tá najbelšia biela...takže dúfam..

SteFe

ja som sa ich opytal slusne na ich facebooku na tom bielenie zubov.com o ktorom pises, ze preco je taky rozdiel medzi ich cenami a cenami ineho e-shopu, ktory som nasiel v googlei. A vies co urobili?? VYMAZALI mi komentar z ich nastenky a neodpovedali vobec, odignorovali ma! to podla mna nie je zameranie na zakaznika, ja si osobne myslim, ze tie peniaze by ti nikdy nevratili, tak by ta odignorovali ako aj mna. Musis tam vselijake podmienky splnit, je t ako v teleshoppingu asi :D:D...Dokonca mi ani na mail neodpovedali.

katka1402

system

ja viem, jak debil už :DD ale tak nie je to zas až tak málo penazí, tak ked už, tak ekonomicky, no nie? :DD

Tusan

ďakujem za všetky rady, zajtra alebo v piatok objednávam :)

system

boze jak ja nemam rad malachovsku a tote jej dristy :D
to ifikoe: fajne som sa zasmial :D uprimne ti neverim ani pol slova ktore si tu napisal.

Tusan

Pre vsetkych, ktori chcu pocut nieco o domacom bieleni zubov a o tom, ako domacim bielenim zubov pomocou pripravkov s karmabid-peroxidom nemozete nic pokazit, odporucam pozriet si epizodu Damskeho magazinu na STV z 9.3. tu:

www.stv.sk

Tam o o tom hovori odbornik. Pripravky s karmabid-peroxidom su bezpecne a nemaju absolutne ziadny vplyv na zubnu sklovinu. Je teda vylucene nejake rozleptanie ako som tu uz cital, alebo praskliny. Tieto pripravky si treba davat len na zdrave zuby, nie na zuby, ktore su nejako poskodene, vekom stare, alebo neudrziavane s kazmi.