Vložky, tampóny, intimky

bibiana23

to je pravda ze clovek ma problemy ak velmi casto pouziva tampony ,mozu zaniest zapal.neni dobre ich pouzivat velmi casto,hlavne na noc si terba dat vlozku.sam gynekolog ti to moze potvrdit.ak ich nemusis velmi catso pouzivat tak ich radsej nepouzivaj,staci ak to pouzijes do vody alebo ked ides cvicit.

mo

caute ja som pouzivala dlhu dobu vlozky potom som skusila tampony a boli fajn tiez som sa najprv bala lebo prinasaju rizika a STS ale casom som si zvykla a dodrziavam hygienu je to pohodlnejsie a som si istejsia vrelo odporucam

sestricka

pouzivam 99percent vlozky.je to presne tak ze vsetko co je v tampone je vo vnutri tela teda krv s bakteriami aj sliznicou sa nachadza v uzavretom priestore pri teplote 37 stupnov a to mi staci...ak nemate problemy uprimne zavidim tu fantasticky odolnu floru v posve a to v dobrom.tampony len pri mori, plavani alebo vynimocne a casto menit. vlozka podla zauzivanej porodnickej praxe nema byt dlhsie ako dve hodiny a vtedy nehrozi absolutne nic, pri zapaloch menit aj castejsie.vsetko vyteka von a sliznica vovnutri nie je ohrozovana.beztak je pocas menzesu zatazena dost. a este nieco - hlavne nech to nie je parfemovane. ako panna mozes pouzivat aj tampony ale velkosti skusaj postupne od najmensej.to plati aj pre nepanny - co najmensi tampon a menit. vela zdravia

majka369512

mnoooo ja wam powiem..vzdy som pouzivala vlozky ale chcela som vyskusat aj tampony...som panna ale tampon mi vobec neprekaza...viem ze moze sposobit mykozu a podobne choroby ale ked mam tampon som si ista....a tampon si menim dost casto..mozno este castejsie ako vlozku;)

prva

ahojte no pokusala som sa zavadzat tampon,ale nejde to..vzdy sa mi napnu kolena aj ked som uplne uvolnena!ja nechapem

čiernoočka

Caute baby,
ja osobne tampony nemôžem, neviem preco ale gynekolog mi povedal ze ja partim k tym malo ziem ktore to jednoducho nemoze,pretoze potom mam len zapaly ale ked pouzivam len vlozky tak bez problemov a ked mam menstruaciu slabsiu vtedy len intimky.

stefee

ahojte ja som tiez pouzivaal najpr iab vlozky ale hrozne mi to liezlo an nervy tak som persla an tampony co je podla amn bezproblemovava menstruacia ale fakt treba dodrziavat velmi hygienu a myslim ze najlepsie je pouzivat tampony ked ste v skole alebo v praci aby s te sa citili normalne ako keby ste menstruaciu nemali ael doma je lepsie pouzivat vlozku predsa nikdy neveis takze tak moj nazorik majte sa!