ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
čím menej tamponov a intimiek
tým menej problémov
tým menej budete navštevovať kolegov aj mňa
ahojte ja som zacala pouzivat tampony petoze je to pohodlnejsie..myslite ze ked som v skole a mam ho 6-7 hod ten isty ze je to moc zle?ale zasa sa bojim si ho vymenit aby som si tam nieco nezaniesla,predsa to je ina situa ako doma(doma si mozem poriadne umyt ruky)
Cavte baby. Vacsinou pouzivam vlozky, ale obcas, ked viem ze sa budem potrebovat velmi hybat tak vynimocne aj tampon.S intimkami je to take zvlastne. chvilku som ich pouzivala a potom som musela prestat, mavala som z nich bolesti ako pri zapale mocovych ciest (teda hlavne pri a po moceni - dost neprijemne). Absolvovala som mnozstvo vysetreni, az nakoniec mi povedali ze mam prestat pouzivat intimky, ze asi nejak nedobre na ne reagujem, ale ze vraj nie som jedina kto ma taky problem (podotykam ze som nepouzivala ziadne lacne intimky). takze tak ako aj s vlozkami a tamponmi aj intimky nemusia kazdemu sadnut a mozu sposobit skarede problemy.
elle, ale mas to v sebe vo vnutri, zenam to castokrat sposobuje zapaly a kvasinky...Pouzivam vlozky, ktore nechavaju povrch suchy a menim si ich velmi casto.
je to samozrejme pravda,ale iba ak si tam tampón nenecháš viac ako 6 hodín...
Krv na vložke rýchlo oxiduje, pretože je vonku a napáchne, lebo sa tam množia mikroorganizmy. Krv v tampone neoxiduje, resp. oxiduje ovela pomalšie, tým padom to ani nepáchne, je to hygienickejšie.
ja pouzivam cez den tampony, v noci vlozky, intimky kazdy den. mama mi tiez zakazovala tampony, ale nie kvoli problemom, ktore mozu sposobit, ale citujem "kvoli pocitu"- to bolo dost sibnute- ved aj tak vacsina ludi co poznam sa robila uz od svojich 9 rokov, a vela bab si roztrhlo blanku do 15-ky pri masturbacii, ked si tam strkali vselijake vecicky :)
tak ja asi do skoly budem pouzivat tampony a ptm vlozky....mama mi hovorila nech si nedavam tampony!neviete preco?