Vložky, tampóny, intimky

secretkaa

emilka, menim podla potreby. Mozno to fakt nie je moc dobre to mat vo vnutri, ale urcite je to pohodlnejsie, citim sa ako inokedy ked menstruaciu nemam. Mne tampony vyhovuju viac. Ved kazdy podla seba :)

emilka

secretka, ako casto si menis tampon? Ja vlozku casto a nic nesmrdi...Co to pises za hluposti? Ked mas v sebe nasiaknuty tampon a tam ti to vnutri zahniva je to lepsie? Cuchni si k tomu niekedy...

prva

ako tu pisala emilka ja nwm je to pravda ked mate menzes s bolestami radsej nepouzivajte tampon..ja sa este chcem spytat ze ked som pri prvom menzese nemala ziadne bolesti budem mat pri ostatnych??ptm asi tampon nebudem pouzivat

jane-a

nechce sa mi kazdopadne citat vsetky tie prispevky, ale ja vyuzivam cez den len tampony,pretoze sa citim ista a viem,ze nie som spinava, nesmrdim, nemam neprijemne pocity... A intimka je sucast kazdeho dna.. je to velmi dobry vymysel :-).Co sa tyka tamponov, nemusis si kupit nejaky extra "velky", ale su aj mini...a tie su tensie ako prstik ..

emilka

Mam bolesti pocas menzes, tak si neviem predstavit, zeby som do seba nieco zasuvala. Vyskusala som vsetky vlozky, pouzivam alwaysky, najlepsie. Uz roky.

valery

ale mna by vazne zaujimalo ci je ten aplikator dlhsi ako prst. ked nie je tak je zbytocne skusit ho, potom mi tampon nezasunie hlbsie...