ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
secretkaa, vieš, ja vložku mením dosť často, ale každý má svoj názor, ty si ten bordel nechaj v sebe, ja si ho nechám vytiecť na vložku, ktorú si vymením aj po pol hodine...
hej makra, ono to preteka,ked nemas cas sa" prebalit", ale ten samotny tampon je vnutri a dotyka sa vnutra posvy aj s krvou ktoru zadrziava.ved ked ti pretiekol, neznamena ze sa sam vyzmykal..takze pozor,treba sa nato pozriet aj z logickeho a fyzioligickeho uhlu.
ja som vyskusala tesco tampony a nie su az take zle,pre mna ovela horsie boli tampax-uplne nanic-nie su pevne -uvolnuju vlakna a zle sa zavadzaju.o.b su asi tak najlepsie. a co sa tyka pouzivania-na noc pouzivam "nocne "vlozky, cez den zavisi od situacie, ale vacsinou vlozky, a menim tak casto ako sa da.a co sa tyka syndromu tox.soku, nikdo dopredu nevie ....ale jedno je iste najvacsiu rolu tam hra baktrialna infekcia, je to aj v letaku napisane, takze ked nemate vyliecene zapaly , tak radsej by som to neriskovala, lebo bez mikrobialneho faktora by si k soku nemala ako dosjt v tomto pripade
linia, ale ved ta krv sa dostane von a nezadrziava sa vnutri, len ju nasiakne ten tampon. Tak, ci tak sa dostane von.
Ja pouzivam aj tampony aj vlozky.
vsetky informácie sú v letáku v krabicke.
tampony sa mozu používať aj ked baba je este panna. ja mám radšej vložky, tampony používam len občas.
ahoj. ja používam vložky. myslím si, že tampony sú dosť nehygienické, lebo keby sa krv mala zdržiavať vo vnútri, určite by nevytekala.