Vložky, tampóny, intimky

secretkaa

lina, to som robievala aj ja. Lenze je to dost nanic kazdu pol hodinu vymienat-po prve sa vzdy neda a po druhe je to strasne otravne. Ked mam tampon aspon sa nemusim stale kontrolovat

prva

no baby eraz som zmetena..teraz co tu pisala Drahusa je hroozne!uz sa bojim len vyskusat tampon..ja si vymienam vlozky po 1-2 hodinach.a ked uz nemam taku silnu tak aj po 4...robim to dobre?

lina

secretkaa, vieš, ja vložku mením dosť často, ale každý má svoj názor, ty si ten bordel nechaj v sebe, ja si ho nechám vytiecť na vložku, ktorú si vymením aj po pol hodine...

veronika

hej makra, ono to preteka,ked nemas cas sa" prebalit", ale ten samotny tampon je vnutri a dotyka sa vnutra posvy aj s krvou ktoru zadrziava.ved ked ti pretiekol, neznamena ze sa sam vyzmykal..takze pozor,treba sa nato pozriet aj z logickeho a fyzioligickeho uhlu.

veronika

ja som vyskusala tesco tampony a nie su az take zle,pre mna ovela horsie boli tampax-uplne nanic-nie su pevne -uvolnuju vlakna a zle sa zavadzaju.o.b su asi tak najlepsie. a co sa tyka pouzivania-na noc pouzivam "nocne "vlozky, cez den zavisi od situacie, ale vacsinou vlozky, a menim tak casto ako sa da.a co sa tyka syndromu tox.soku, nikdo dopredu nevie ....ale jedno je iste najvacsiu rolu tam hra baktrialna infekcia, je to aj v letaku napisane, takze ked nemate vyliecene zapaly , tak radsej by som to neriskovala, lebo bez mikrobialneho faktora by si k soku nemala ako dosjt v tomto pripade

Dee

linia, ale ved ta krv sa dostane von a nezadrziava sa vnutri, len ju nasiakne ten tampon. Tak, ci tak sa dostane von.
Ja pouzivam aj tampony aj vlozky.

lina

ahoj. ja používam vložky. myslím si, že tampony sú dosť nehygienické, lebo keby sa krv mala zdržiavať vo vnútri, určite by nevytekala.