ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
Baby, používam tampóny aj vložky. S vložkami mám problém = vadia mi, že sú niektoré veľmi velké, proste maju velku dlžku, hľadám hľadám a nič menšie ako 220mm nenájdem, nemôžete mi poradiť nejaké menšie? :)Ďakujem
alzbee: mno ja by som bola rada keby to je aj v mojom pripade tak ... dakujem za rady hhe :)
terry871: je to zaujimave, ale prvy sex ma praveze vobec nebolel a ani som nekrvacala:)) zrejme to bolo tym, ze som bola uplne uvolnena a ani ma nenapadlo, ze by ma to malo boliet :)
pauli 73: mini velkost si davam
alzbee: prepac ze sa tak pytam ale mna to proste zaujima ci ta to bolelo ked ti tam nesel dat tampon....
alzbee: a prvy sex ta bolel?.... ano mini si davam teda nedavam skusam :D
terry, a akú velkost si dávaš?
:D :D ale nie si divna:)) urcite nie si sama, ktorej tam tampon proste nejde! ani mne sa to nikdy nepodarilo, pokym som bola panna (ale neber to ako radu, ze sa mas kvoli tomu s niekym vyspat!!!:))...a snazila som sa byt uvolnena pri tom, kadejake polohy som skusala, no proste neslo to dnu-bolelo to:( urcite ale skusaj s mini tamponmi:)
alzbee: dakujem za radu ale ja sa snazim ale nejde to tam asi som divna :D
terry871: nemusis s tym ist na gyndu...zrejme mas len pevnejsiu panensku blanu alebo nie si pritom uvolena. Ja ked som bola panna, tak som si tiez nevedela zaviest tampon...ale nevzdavaj sa a vyskusaj kazdy mesiac s tym zabojovat trosku:)) najdi si spravnu polohu a zhlboka dychaj pri tom:)