ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
bby
ano mozes tampon
mozem sa spytat.. ?? chcem ist na kupko.. ale uz budem mat 4 den kramy mozem si aj tak dat tampon??? ....
ja odkedy som vyskusala tampony, tak len tampony....aplikator je fajn, ked mas problemy si tampon zaviest alebo ak v okoli nemas moznost umyt si ruky. A vyhodou je, ze je nizka sanca pretecenia, pokial si tampony pravidelne menis. Mne sa to obzvlast rata v noci. Tampon je pohodlnejsi :-)
aoojte...ja sa chcem spytat,ze co je teda lepsie,vlozky alebo tampony?..ja pouzivam len vlozky,ale parkrat sa mi stalo,ze mi pretiekli,a odvtedy sa citim dost neisto.. a teda ked tie tampony,tak OBecka bez aplikatora alebo radsej tie tampax s aplikatorom?diky za odpoved:)
Ahooj,ja som pouzivala vlozky cca 2 roky od zaciatku menstruacie..raz nam v skole urobili taku prezentaciu a dostavali sme balicky a odvtedy len tampony Tampax..tie pouzivam v skole a vzdy ked idem do spolocnosti..v pohode sa na ne mozem spolahnut a nikdy sa mi nestalo ze by som pretiekla aj v prvych dnoch..na noc vlozky..a intimky tiez len v poslednych dnoch menzesu..pa
ja pouzivam modre a zelene nejak v nich rozdiel nepocitujem ale su uzasne a hlavne su tenučke a jemne
fadsesf .. uplne s tebou suhlasim,su fakt dost dobre bella perfecta green.som s nimi spokojna x)
vložky bella perfecta ..... ovela lepsie ako always
Viem, ze sa neodporcaju kvoli moznemu podrazdeniu...ale doteraz problemy neboli. Verim, ze ani nebudu, ale ked vonaju tak fajn ;-). Nosim ich pocas spinenia alebo ku koncu menstruacie, inokedy nie. No neviem si predstavit zit bez nich :-)