Vložky, tampóny, intimky

terry871

chcela by som sa opytat mam 15 rokov zachvilku 16 a stale mi nejde zaviest tampon... skusala som to ale moc ma to boli... mala by som s tym ist ku gynekologovi?....

lucy2201

neviem asi by som sa necitila fajn keby som vedela že mam v sebe tampon 8 hod alebo kolko.v noci vas baby nikto nevidi,okrem manželov...a ked ide o to že mam napr velmi silne a bojim sa že v noci pretečiem dam si aj tie hrube vložky.čo je na tom zle.určite lepšie podla mna ako tam mat zasunuty niekolko hod naviše tampon.ale to je už každeho osobna vec....

aluska

lucy tampony sa sice maju menit kazde 4 hod, ale ked si das tampon na noc, nic zle sa ti nestane...to zas neni ze dostanes infekciu po 4 hodinach.ak by si mala tampon v sebe cely den, tak mozno...

lucy2201

soffa ale vieš o tom že tampony sa maju menit každe 4 hod????a ty ho tam maš celu noc?ja použivam len značku naturella,vložky su tenke harmančekove a žiadna alergia,použivam len tie a už dlho....

SOFFA

ja pouzivam len tampony.je to o zvyku.komu co vyhovuje.....je to lepsie,v noci sa vyspim,nemusim sa budit,strachovat ze daco pretecie,a to iste v robote.mam o jednu starost menej.a zapaly?vobec nie.ak je hygiena dodrzana......ale ako hovorim komu co vyhovuje

aluska

lila dalsia mudra osoba sa ozvala...ten syndrom toxickeho soku je tak strasne ojedinela, velmi vzacna choroba ty telivo..to nema skoro ziadna zena!to neni jak chripka...a nauc sa gramatiku

Lila53

Baby dávajte si bacha, tampony sa na noc nepouživajú, lebo môžete chytiť rôzne zápaly a dokonca sindrom toxického šoku...tampony sa majú meniť po 4 hodinách