Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

vrr
Kašlime na moje kilá...a prepáč mi prosím... Musím ísť preč od netu, pá pá..a keď pôdeš spať, dobrú nocku...a nehnevaj sa.

vrr

no tak ake mas tie miery teda ked uz si si vypocitala BMI to musis vediet..neverim ze tinevidno kosti..to ze bude vidno este viac bude vyzerat len horsie..

vrr

to je nejaky fetis? sak kosti uz musis vidiet teraz..a poriadne..je to nechutne tak co robis..nechces vyzerat dobre a byt stastna?

misha

vrr
Ja chcem vidieť v zrkadle kosti, veľmi...Radšej mi prosím neodpisuj, nechcem Ťa nervačiť, alebo také niečo..len som chcela, aby ma tu niekto poriadne namočil do anorexie:-( Ak tu taký niekto je, kto mi s tým pomôže- dostať sa do toho na 100%, len hladovanie, žiadne preháňadlá, tak- 0915 724 985. Prosím.

vrr

misha, to jevela??? vela je 26... 20je normal..tak sa zobud..ako mozes byt stastnas takouto vahou..ako alternativa vravi nema ti coobalovat nervy a tak ako vidime ti tu rupaju....kasli na to a jedz, kym nebudesmat aspon 19

misha

vrr
Teraz som to počítala! S tým, že som pribrala už mám BMI 16,6!!! Vôbec Ťa neklamem! Nechcem tak veľa, nechcem:-(