Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

finallyhappy

ahoj bezmena6666, ako keby som citala o sebe,bulimou som trpela takmer desat rokov,tiez mi to pripadalo uz len ako vracanie zo zvyku,proste automatika, jedlo zachod, dokola, ak chces, mozeme si pisat, hlavne pred tym musis prestat utekat,ono to nie je ani tak o jedle, ako o tom aky mas postoj sama k sebe,no je to na dlhsiu debatu, hlavne som si uvedomila, ze vobec nikomu nezalezi na tom kolko mam kg,iba mne samej,stratila som najlepsie roky svojho zivota ale konecne mozem povedat ze je to za mnou.a nepomohla mi ziadna dr, skor naopak.... zatial cau

xtina

strasne rada by som nasla niekoho, s kym sa mozem porozpravat alebo kto ma pochopi...niekoho kto chape ppp a co sa vo mne odohrava, niekoho kto takisto tuzi byt dokonaly...ozvite sa mi na xtinaMS@azet.sk a baby...good luck:)

xyz

milá kecuľka, ja som spravila tú chybu, že som to povedala svojej najlepšej kamarátke.... tá to povedala rodičom, rodičia ma poslali na liečenie... bolo to asi najhoršie utrpenie v mojom zivote... najhorsia bola asi psychologička.... vrátila som sa este v horsom psychickom stave než som šla.... ale keby nieco, kazdy ti chce len dobre....

kecuľka

mila bezmena6666, ja som si toto prežívala takisto!jednoducho som celý obed a večeru vyvracala...nikto to nevedel až dokým som raz na ulici neodpadla.bol somnou kamarat a ten sa vtedy dozvedel čo mi je.on to nepovedal nikomu a doslova dostal ma z toho svinstva!hoci som uz nepribrala ale aspoň už nevraciam...povedz to čo i len jednej osobe, ktorá ti aspoň trochu dôveruje a ona ťa podporí...rozprávaj a rozprávaj! najlepší liek na svete! :) :)

bezmena6666

Prosim vas,ako sa mam zbavit bulimie?Uz 4 roky s tou spinou zijem a neviem co mam robit.Uz ani nechcem schudnut..sportujem..jem zdravo..no ked pridem domov vecer unavena zo skoly alebo roboty, dam si nieco male na zakusnutie a potom si poviem: Ked uz som si dala toto,rovno si mozem dat aj sladkosti a hento tamto a potom to vyvraciam..nedokazem sa toho sama zbavit..nikomu to nedokazem povedat.Preboha,co mam robit??

zuju

V jednej nemocnici umiera dievca s diagnozou anorexia- zial nie je jedina. Lekari davaju nadej uz len v nadrogovani a napichani infuzii ona sa vsak aj v takejto situacii brani.
Baby nebudte ako ona.

klarka

fms
urcite sa da schudnut aj inak
mozno je to tazke,ale ak budes jest len ovocie zeleninu obed a vecer uz nic tak by sa ti to malo podarit. a z tych semienook sa pribera.tak vela stastia:)

mirkaholickova

dnes mi uz az tak nezalezi na postave, ak ked ju nemam prave najhorsiu....ale to s tymi liekmi..uz trva dlho...cca 5 rokov, a jaj uz neviem ako dalej, baby nie je vsetko byt chude..to som si uz uvedomila davno...je dolezite vyzerat pritazlivo...ale nie za kazdu cenu..a ak vam bude vas milovany vraviet, aby ste schudli, tak vas nelubi, lebo ak clovek lubi, tak vas bude lubit take ake ste...neznicte si zdravie ako ja...DRZIM PALCE! BTW..strava je velmi dolezita, ak chcete mat raz zdrave deti...

mirkaholickova

Ahojte, ja mam taky problem a neviem si dat sama rady.Viem vla o dietach a o strave,cviceni... zaoberala som sa tym, ked som chodila s jednym chobotom. Potom som obmedzila stravu na ranajky, obed veceru a cvicil som par krat do tyzdna, baby schudla som..da sa to aj zdravo.Ale tomu ex to nestacilo a tak mi ,,dobra dusa,, niekto poradil, brat tabletky na prehananie, normalna davka bola2 ale ja som ju vystupnovala na5...teraz mam vazne problemy, boli ma brucho ak zjem nieco tazke, mastne, pecivo, vyprazane..jednoducho mam problem a neviem sa tych tabliet vzdat, lebo ak si ich nedam tak mam krce a naduva ma.Ak niekto viete ako mi pomoct, prosim ozvite sa na mirkaholickova@azet.sk, chcem sa toho zbavit, chcem zit normalne.