Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

finallyhappy

Ahoj 6666,som rada ze si napisala o sebe,ono tie nase pribehy su viac menej o tom istom,ze, len v trochu inej farbe...ja ti chcem najskor napisat,ze ked si to citam,velmi velmi dobre viem ako ti je, ako chces aby sa to niekto dozvedel a pomohol ti a pochopil ta, ale zaroven si to v sebe dusis, len aby sa o tom preboha nik nedozvedel.tie stavy ze dnes negrcam, hura, alebo tie ranne predsavzatia, ze dnes nejem,(jem zdravo, ovocicko, zeleninka) vydrzim to, dnes si zacvicim a bude mi dobre, ono, je to stale vlastne o tom istom, podadnutost postavou, jedlom(poznam,bola som vegankou dva roky,vegetarianka xy),stale sa to toci okolo toho isteho,aj ked to na prvy pohlad tak nevyzera. ono to jedenie a vracanie ani nie je tak o postave, skor tebe,ako sa sama vnimas,postoj k sebe( urcite ti znie ako neskutocne kecy,ale je to tak)ako ostatni ludia beru teba.si spokojna s tym co robis? (ja som nebola)tam kde si? ja viem ze pisem chaoticky,ale jednoducha rada,po ktorej sa zazracne prebudis a bulimia je fuc neexistuje,

6666

Najprv som to brala len tak,ved nic sa nedeje..pokracovalo to..ja som aj tak nemohla schudnut, a nakoniec som takmer nic nenechala v sebe..pokazili sa mi zuby a zacali ma boliet kolena..musela som skoncit s atletikou..3 roky som si to nepriznavala ale raz som mala na seba podozrenie a napisala som online doktorovi ktory mi potvrdil ze som "v tom".Odvtedy sa snazim vyliezt z toho..inak,je to hrozne,lebo byt zavisly na svojej postave neprinasa nic len trapenie..najlepsie je stravovat sa zdravo..dost mi to pomaha..zas som zacala pravidlene sportovat,pretoze to zboznujem.Jem bio potraviny,bavi ma jest zdravo..ale vravim,ked pridem niekedy dead z roboty alebo zo skoly alebo z mesta(a niekedy aj cez den,ked si dam malu sladkost,co neznesiem a jem viac a viac len aby som to mohla vyvratit,pretoze "to sa oplati"zjest viac ked to aj tak nestravim)...a vtedy sa zo mna stava bohuzial...bulimicka

6666

Ahoj finally happy.Som rada ze si konecne happy:)Takto aspon ja aj ine baby mozu vidiet ze to je fakt mozne..Mne sa moje stavy dost casto menia.Vcera som bola napr "cista" a dnes sa mi to zatial dari tiez.Dost mi pomohlo,ze som sa porozpravala s xtinou a bola som az prekvapena ze to, co vravela ona,akoby som vravela ja a naopak.Niektore baby to asi mame v genoch alebo co...ja som zacala povodne zacala kvoli postave.Hlupa 16tka..dovtedy som bola super stihla a vysportovana..lenze......ochorela som a musela som brat lieky na pecen a neviem ake kraviny.Nikde sa vsak nepisalo ze sa z toho pribera..v tom case bola moja sestra vo francuzsku..a ja som si ani neuvedomila ze mam par kil navyse (mala som len o 3kg viac,ale na mna to nesedelo,pretoze som si vzdy dala zalezat)..ked prisla sestra na navstevu,hned mi povedala:Fiiha,nejaka si velka..a ked odisla,zacalo to.Ona to nemyslela v zlom,ale ja som to proste nezniesla a ked som sa pozrela na seba do zrkadla,totalne som bola zhrozena,i ked to v skutocnosti nebolo tak hrozne..najprv som zacala drzat dietu,ktoru som pravidelne porusovala..a ked tie lieky stale brzdili chudnutie..zacala som jest=nejest, teda grckat..

leilei

v Bratislave mame svojpomocnu skupinu pre ludi s ppp. stretavame sa kazdy piatok o 17:00 na Frantiskanskom namesti 2, v Rade pre pomoc v socialnej praci. kludne mi zavolajte, ak niekto z vas chce prist 0903228728 Lenka

finallyhappy

ahoj 6666,asi viem o com pises, vacsine ludi, aj ked o tom povies, teda vravim z vlastnej skusenosti,tak vobec nechapala o com hovorim, preco to robim a ja som hrozne chcela aby ma niekto pochopil...tiez som to povedala dvom kamoskam,moje sestry sa o tom dozvedeli, ved sme byvali spolu. no co mi pomohlo?ja som hlavne odisla z domu, znie to kruto, ale jedna z pricin bola atmoska doma,netrvalo to rok, skor cele roky, aj ked moja mama by to asi neprezila keby som jej to priznala. odisla som do zahranicia, tam to samozrejme pokracovalo, aj moje depky, no nakoniec som si nasla mojho terajsieho manzela,otehotnela som, prve tri mesiace mi bolo nonstop zle,vracala som asi desatkrat denne, schudla styri kg,no a potom ked to konecne preslo, tak som si neskutocne vydychla a bola som rada ze uz nemusim vracat.aj ked to vsetko skoncilo, stale citim ze som jeden krok od toho aby som spadla spat,ale je to fakt zazrak ze som sa z tej diery dostala a konecne zijem normalny zivot.ale clovek ktory to nezazije to nepochopi,lahko sa radi zdover sa niekomu.hlavne musis zacat sama od seba,byt spokojna sama so sebou. napis este nieco o sebe...

carolina

vie niekto poradit ako sa zacat liecit v pripade PPP /konkr. anorexie/? kam ist, na koho sa obratit, cim zacat? dakujem...

teki

Prečítala som si staršie príspevky a pre tie, čo neveria, že sa z toho dá dostať a že neni iná cesta ako byť pekná.Keď som mala 16 mala som 63 počas ano-fázy 45 a počas buli-fázy 51. Môj priateľ si povedal, že mu za to stojím a po preplakaných hodinách a fakt ťažkých mesiacoch bol zo mňa relatívne "normálny človek."Dnes mám dve krásne detičky a som nenormálne šťastná. A vyzerám lepšie ako keď som chudla.Fakt sa to dá!!! Mne pomohlo, že som bola stále pod dohľadom niekoho kto ma miloval a kôli mne plakal a ja som nechcela aby plakal.
Inak mám len 24 a týmto asi trápnym monológom som len chcela povedať :
"Dá sa z toho dostať!"DRŽÍM PALCE!

teki

Baby, ja viem že je to hrozne ťažké ale ak môžte dáko sa z toho vitiahnite. Ja som doslova žrala preháňadlá a doteraz doplácam... Keď sme chceli detičky skoro som o jedno prišla a to len kôli tomuto sv... Naozaj to zato nestojí..Človek príde o všetko a aj tak si nikto o vás nebude myslieť že ste krajšie, akurát, že vám šibe. Prosím neurazte sa o mne si to myslia bívalí kamoši doterar a nikto mi neverí aj keď som už z toho viac menej von.

6666

Ahoj finallyhappy:)A co ti nakoniec pomohlo?Mne by urcite pomohlo niekomu o tom porozpravat,ale akosi sa nedokazem nikomu zverit..povedala som to sestre a ta si myslela ze si vymyslam..ze si to len namyslam..a nechala to tak..ako,ja uz fakt neviem co mam robit..