Ahoj 6666,som rada ze si napisala o sebe,ono tie nase pribehy su viac menej o tom istom,ze, len v trochu inej farbe...ja ti chcem najskor napisat,ze ked si to citam,velmi velmi dobre viem ako ti je, ako chces aby sa to niekto dozvedel a pomohol ti a pochopil ta, ale zaroven si to v sebe dusis, len aby sa o tom preboha nik nedozvedel.tie stavy ze dnes negrcam, hura, alebo tie ranne predsavzatia, ze dnes nejem,(jem zdravo, ovocicko, zeleninka) vydrzim to, dnes si zacvicim a bude mi dobre, ono, je to stale vlastne o tom istom, podadnutost postavou, jedlom(poznam,bola som vegankou dva roky,vegetarianka xy),stale sa to toci okolo toho isteho,aj ked to na prvy pohlad tak nevyzera. ono to jedenie a vracanie ani nie je tak o postave, skor tebe,ako sa sama vnimas,postoj k sebe( urcite ti znie ako neskutocne kecy,ale je to tak)ako ostatni ludia beru teba.si spokojna s tym co robis? (ja som nebola)tam kde si? ja viem ze pisem chaoticky,ale jednoducha rada,po ktorej sa zazracne prebudis a bulimia je fuc neexistuje,