Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

fionka

barca71 a preco chces byt anorektickou myslis ze je to dobre??skus sa zamysliet nad tym co sem pisu baby ktore naozaj zazilim anorexiu.skus sa ich opytat ci je to rozumne riesenie ako schudnut

sus

mala som s tým tiez problem. bul. a anor. sa lieci antidepresivami. pacient vsak musi sam chciet zacat sa normalne stravovat. je potrebne vyhladat pomoc psychiatra, lebo pokrocilejsie formy sa uz nedaju zvladnut volou

Alternativa

j,
mohla by si, prosim Ta, svoje skusenosti a rady povedat dievcatam v teme Anorexia, bulimia - boj vyhras, resp. Strava a.,b.-boj vyhras?

j

Som vyliečená bulimička, ak chcete niekto poradiť ako bojovať s touto závislosťou, prosím ozvite sa mi.
smatusova@zoznam.sk

janka

no ja mam podobny problem, mam uz zaludok tak hrozne zniceny, ze rano sa napijem kavu a mozem ju ist rovno vysablit, vazne neviem ako to mam riesit, potrebujem psychiatra, to viem, ale bohuzial nemam na to cas, teraz som zacala pracovat v novej praci, takze si to nechcem pokaslat, ja vlastne nemyslim na to ze by som chcela vracat, lebo som psychicky vporiadku, nechcem chudnut, ani nic take, len ma stale napina, lebo mam zaludok taky vytrenovany ze vohodi vsetko co sa v nom nachadza...

jaja

mám síce už 29, ale 6 rokov bojujem s anorexiou, mala som 95kg, schudla som na 37, na psychiatrii ma len napchali, ked som prišla domov, zasa to šlo dolu, nejakým šťastím som pribrala, lebo som chcela dieťa, porodila som a schudla znova, teraz síce mám okolo 58kg, nie je to veľa ani málo, ale jedla je málo čo zjem.Teraz mám dieťa a plno zdravotných problémov na krku.všetko spôsobilo to, že sa stravujem nenormálne. dievčatá spamatajte sa.viem o čom hovorím, bojím sa, že koli blbosti moje dieťa nebude mať matku, lebo neviem čo všetko mi je ači sa to dá ešte napraviť. je to strašný pocit...

barca71

silou-mocou chcem dosiahnut anorexiu.chcem byt chuda.vazim 45kg,jem prehenedla a skoro nic nejem.mozem mat este anorexiu?prosim vas date mi nejaky kontakt na nejaku anorekticku,aby mi poradila?