Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lejla

On stále iba pracuje, a pracuje, niekedy aj cez víkendy. A ak s nájde aj voľný víkend, tak vtedy vhupne do montérok a robí okolo domu. Keďže máme novostavbu. Moc si ho neužijem...a vlastne ani deti.

lejla

To som presná ja. Ja si oveľa viac rozumiem s chlapmi, mám ich kopec, čo sa tiež môjmu manželovi nepáči. S manželom sme dlho. 7 rokov, už tiahneme na 8 rok. A vlastne od kedy ho poznám, od vtedy to u mňa vypuklo...

beus

pozname sa iba od dnes a mame podobny zivot.ja moc kamaratiek nemam vedsinou kamosov co moj manzel nie je spokojny.lenze ja mam 4 bratov a tak som sa naucila viac si rozumiet s chalanmi.preto som doteraz o babskych problemoch moc nevedela...

lejla

Presne viem, ako ti je, keď stojíš pri sporáku a snažíš sa niečo ukuchytiť. A varí sa, vonia to, je toho kopa...no kto by odolal....ja som pri sporáku dennodenne, varím manželovi, deťom...a nie v malých množstvách a varím len to, čo máme radi...čiže....výsledok je na svete...Je to ťažké...naozaj...neviem, niekedy si poviem, že mi to takto vyhovuje, ulahodím svojím chuťovým bunkám a zároveň nepriberiem až tak veľa. A keď človek ževraj gcia, tak aj tak mu v tele ostane taká polovica z toho. Čiže nejaké tie živiny telo dostane. Horšie je to u anorexie. Tam telo nedostáva nič...Lenže ja mám problém aj s manželom. On nikdy nemá na mňa čas, ani chuť, on sa ma nedotýka, trávime spolu málo časo, takže ja som si večerný plán vybudovala takýto hlúpy. Deti spia, je kľud pokoj a mňa prepadá samota, depresia, smútok, nuda....

beus

hovorila si ze smenit mozno prostredie.to som skusila.odisla som do anglicka chvilu to slo no do pol roka som pribrala 10 kil.koli tomu ze pracujem prejednu rodinu ktrorim upratujem a varim .stale som v kuchini a vies si predstavit tie dobroty.prepada ma to kazdy den. okrem vikendov lebo cez viken travim cas vonku s manzelom.pracu nechat nemozem lebo mi platia strasne vela penazi.a tak cakam ked tu skoncim ze potom to uz urcite zvladnem .no neviem

ppp

baby, necakajte ze sa jedneho rana zobudite a hura bulimia(anorexia) je prec.to ze grcate alebo nejete, to je len prejav. treba zmenit seba, svoj postoj k sebe, k inym ludom.musite sa mat rady a to ako vas beru ostatni vam moze byt ukradnute. kto vas nema rad take ake ste, nech sa paci, nemusi sa s vami zaoberat.alebo vy s nimi.

lejla

Beuska to poznám...keď začnem nemám dna...toľko toho dokážem spratať...ako to reišíš Ty? prepadá Ťa to každý deň? Koľko krát asi? Pracuješ?