Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kiky

ja len niečo k tomu vášmu rozhovoru o bananoch..mam vyskušané že keď si ho dám pred spaním spím oveľa lepšie ako keĎ si ho nedám...a to ja mam veľmi zlý spánok...
misha:pokračuj s papanim...

gabina

zujka, chápem...
nie je to príjemný stav, keď už ani plač nepomáha a neuvoľňuje...Čo poradiť? Sú ľudia, ktorí neradi počúvajú o problémoch iných. Majú pocit, že tým, že im zavesíš niečo na nos, akoby prevzali časť zodpovednosti za ne a to veľa ľudí nepríjme. Ťaží ich to a tak radšej situáciu zľahčujú a Tvoje problémy tak isto. My však veľmi dobre vieme, že každý má prah citov posunutý niekde inde a samozrejme, že problémy, s ktorými sme denne a sú naše, nás pohlcujú.
Zujka, je toho na Teba veľa, v posledných dňoch sa to na teba sype ale myslíš, že čas Ti trošku nepomôže? Zvykne obrúsiť hrany a čo sa dnes zdá beznádejné, o pár dní už vidíme trošku inak.
A potrebuješ rozprávať. Veľa, veľa hovoriť o tom, čo máš v sebe. Myslíš, že nie je taký človek, ktorý by to s Tebou niesol?

xxxx

misha ked si vcera jedla 5x denne naozaj si nepribrala? lebo si pisala si nemala ani pohyb. a este ti isla vaha dolu. odpis.

zuju

to by trebalo Gabi vsetko rozobrat lenze ked si na to spomeniem, tlacia sa mi slzy do oci, a ja sa bojim ze uz zosaliem, ked budem znova plakat, vcera som sa bala ze si ublizim a znova skoncim na psychiatrii a to nechcem, ved to uzavrete bolo horsie ako basa

zuju

som unavena psychicky a vycerpana zo vsetkeho, vsetko s za januar navalilo, deti v skole, odchod Milosa, moja vaha, zacla som kradnut jedo, pribrala som dva kila, co mi ani nevadi, len stale mi vadi spodne brucho, chlapi, zeny, navratenie mojich byvalych a vcera rodicia, zrusili sme zbor v kostole... Ale od kazdeho len pocujem: kazdy ma problem

misha

zuju, a čo sa deje?....ale som tu len ja, tak so mnou sa Ti baviť nebude chcieť. Ale môžeš to sem napísať, dievčatá si potom prečítajú..