Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

niekto...
to je v poriadku. Vies, aj ja som bola velmi vztahovacna, malo som doverovala, malo som verila lichotkam a pochvalam, myslela som, ze nikto nevidi, nepocuje, nikto neciti to, co ja. A zdalo sa mi zbytocne vysvetlovat. Ostala som samotarkou, lebo som nedavala sancu vztahom.
Po rokoch sa ukazalo, ze tooolko ludi to videlo, vedelo ale - nepustila som ich k sebe a ostala som ofucana. Je to tazke, zivot s PPP je nevyspytatelny...raz usmev, inokedy smutok, raz euforia a potom zase dno, jeden den nadej a druhy den beznadeje, raz vies vsetko a potom zase nic, rano do toho ides po hlave a vecer je to vsetko uplne inak. Je to tazke aj pre Misku aj pre ostatne dievcata, taky zivot stoji vela, vela sil a energie. Zle sa to vysvetluje, ale je to zivot na dve strany. Jednu ulohu hram pre seba a druhu pre tych ostatnych okolo mna...

niekto

Gabina :.Velmi ti dakujem ze si to tak pekne napisala. .........Je mi jasne ze to u Mishi vyvolalo dost rozpoluplne pocity, ked si precitala ze ju tu mozno niekto spoznal.. Ja sem naozaj nepisem v zlom a posledne co by som chcela je, robit nejake problemy, to urcite nie. ......Mna to len velmi mrzi, ze to vsetko takto dopadlo. .........no verim, ze aj Misha a aj vy ostatne vydrzite az do konca a so vztycenou hlavou boj vyhrate!............

gabina

a hodím to sem ešte raz, pre každý prípad.-)

DIEVČATÁ - (AJ CHLAPCI, samozrejme.-)
Chcela som Vám len povedať, od budúceho týždňa postupuje toto dôležité PPP-čkárske fórum do vyššieho levelu:-)
Neľakajte sa, ľuďom, ktorí to tu spravujú, na nás záleží a tak vymysleli niečo, čo si ja osobne myslím, že je dôležité a skvelé. Ak niektorá z Vás cítila, že by potrebovala radu odborníka, že by potrebovala vedieť niečo, čo sa dozvie len u neho ale nemala odvahu vyhľadať ho osobne v mieste bydliska, je tu šanca na porozprávanie sa...
Od budúceho týždňa totiž bude od popoludňajších hodín napojená na fóre pani psychologička a bude Vám k dispozícii.
Nebojte sa pýtať, využite možnosť virtuálnej poradne, ak máte otázky...
Bude tu pre Vás všetky!

gabina

Miska,
vidis, tu sa ukazuje, ze mnoho ludi (aj ked nam sa zda, ze si nas nikto nevsima anase problemy nikto nechce vidiet), ze je to mnohokrat presne naopak...
Niekto pozna super babu, ten niekto jej drzi palce a niekto aj tusil, ze ma ta super baba problemy s PPP. Ja by som to tomu niekomu nezazlievala. Ja by som si vazila, ze vnimavost voci druhemu cloveku mu nie je cudzia...
Misi?

niekto

Misha.........mailovu adresu zatial nemam. No podla Tvojej reakcie usudzujem ze som sa strafila. Inak by si mi hned napisala ze ide len o zhodu mien, nic viac. ......Neboj, nemam ziadne postrane umysli, len ako som tak nahodou narazila na tuto stranku a videla tvoje meno a tvoj pribeh, hned som si na tu Misku co poznam spomenula. No dlho som ju ( alebo Teba ) nevidela. .........je ( alebo si ) supeeeer baba. ..drzim palceky, nech sa z toho uz konecne dostanes!!!

niekto

Misha :.......prosim ta, mam na teba jednu taku otazocku, .......nemas nahodou inicialky M.B???........lebo poznala som a aj poznam jednu super osobku, ktora sa tiez vola Miska a ktora ma uz dlhu dobu problemy s PPP. .....Aj ked som si citala Tvoje starsie prispevky, vela veci mate spolocnych. .......

bublina

ahojte nezdá sa vám,že pôsobite trošku unavene?mali by ste íst von a nadýchať sa čerstvého vzduchu aj ked fúka je tam super.prídete na iné myšlienky.