Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Gabi, preto, lebo....lebo som zjedla niečo zakázané, hoci to zakázané nie je. Vlastne ono to nebolo ani tučné, len..jednoducho som mala viac jedla než inokedy....a tiež cítim, že je už všetko stratené, ale nechcem to tu rozoberať.
Kto mi ide hladkať bruško, nech nebolí? Alebo kto mi uvarí feniklový čajík?:(

gabina

miska: viem, co chces povedat, neboj...Ano, mas pravdu, len si si to nahovarala a zakryvala vlastne stale zly stav, slabsie jedenie. Len si chcela, aby to bolo lepsie ale videla si sama, ze nie je. A preco je Ti dnes horsie? Asi to bude tym, ze si si to dnes aj priznala. Konecne...

gabina

zuz: otvor okno a skus zakricat.-) Ale nie, to bol for... Asi vies, preco si prisla o menzes. Takze je asi jasne, ako ho ziskas spat. Potrebujes to podrobnejsie? Mozem poskytnut info...

mis.

Gabi, áno, tie bezpečné sú tie, ktoré si napísala, a tie podľa plánu- podľa svojej hlavy...alebo skôr choroby?:(....je mi teraz divne...mám v sebe dnes zmätok....asi som si tých pár dní len nahovárala, že je to už lepšie, že to mám viac pod kontrolou..ale...moc som nejedla, preto bolo asi lepšie (hoci som vedela, že sa niečo zlé deje)..Gabi, ja sa dnes vôbec neviem vyjadriť, čo chcem napísať..ako to myslím...prepáč..

gabina

Miska, ake su predpisane a nepredpisane jedla? Bezpecne - tomu rozumiem.To su asi tie, co velmi netlacia v bruchu a nemame po nich az take vycitky. je to tak? Co je ale predpisane? Podla nejakeho planu stravovania?

mis.

Dnešok je nejaký zlý:-(...akoby sa to všetko vrátilo...a to len preto, lebo som jedla viac, než som "mohla", že som nejedla len tie svoje bezpečné jedlá a porcie..zas by som chcela chudnúť...ale ráno bude lepšie...