v praci som bola o 2 hod.dlhsie. robila som nastenku. a neratala som s tym,ze tolko ostanem,a bola som hladna ako dunco!! ledva som dosla domov. teraz mam kapucinko s rumbou.
a ty ako? ako bolo v praci tebe???
miska,ahoj. uz som tu. ale ja to ICQ nemam :(( nejde mi to urobit,vraj si musim nieco nainstal. o 2 tyzd.tu budu kamosi,a maju sa mi na to pozriet.
bola som v obchode,ked si zvonila.
timka
myslim si ze humor v tebe v hlbke este ostal sem tam ho v tych pismenkach citit drz sa...a nevadi ze si vcera toho zjedla viac su aj horsie veci povodne hladomor aids vojny a ine...si zvaz..tvoj problem vcerajsieho prejedenia je moc maly oproti tymto veciam:-)
rila timka
myslim ze svojim stadiom ochorenia ste na tom rovnako a timka vies rila len tak machruje ze je hrda na to ze ma anorexiu ona na to hrda nie je neviem co tym cieli ci ma lepsi pocit ked inym radi ako maju dostat menzes...ci chce aby aj ine trpeli ako ona...to je asi cosi take ze ked niekto ma aids...a nepovie partnerovi a vlastne ho umyselne nakazi...to je to iste co robi rila...kaze dievcatam ako sa dostat na uplne dno tejto strasnej choroby
rila a to comu ty hovoris menzes to neni menzes tri dni hnedeho vytoku menzes ma byt cervena krv...normalna krv...tak premyslaj ci mas menzes alebo iba take osalenie seba svojho tela a vsetkych naokolo ze ake perfektne je mat anorexiu aj menzes zaroven
rila vies vyzeras strasna tvrdaska ale myslim ze som ta uz svojimi pismenkami ovplyvnila neviem sice ako to bude pokracovat si moc tvrdy oriesok...ale to asi iba preto ze si to uz sama vzdala..urobila nad sebou kriz ...ze uz sa z toho nedostanes..je pravda 50 % dievcat sa z toho nikdy nedostanu...ale myslim ze stale je to iba o tebe o tvojom chceni ..o tvojom zití alebo nezití
viem presne ako vznika anorexia...ake su dovody..rodinne psychicke preddispozicie atd