Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

miska,ake su prejavy bullimie?
jes,a jedlo vyvratis,lebo nechces byt tucna..pritom si stale myslis,ze si tucna a musis schudnut,a tak vsetko,co zjes vyvratis...a stale myslis na jedlo. na to,ze musis jest,lebo si hladna,ale hned, ako sa najes,tak myslis na to,ze to jedlo musi von! a tak dokola,az sa vyhladujes,pokazis si zaludok, zuby, creva, vlasy...vsetko ide dole vodou,ale tebe je to jedno. niekedy si uvedomis,ze sa rutis do zahuby a chces s tym nieco robit,ale za chvilu na to zabudnes,a znovu ten kolotoc dokola.
nieco som zabudla??

misha

iriska, práve ho pijem, ale nejako nejde:(..cez víkend vypijem tie 2l, ale cez týždeň max. 1,5l..Práve Ti hľadám niečo o obličkových kameňoch, minule som niečo našla na nete, ale nezapísala som si tú web. stránku:-( Bolo tam písané, že obl. kameňov je viac druhu, a tiež liečba- teda skôr stravovanie musí byť iné.

iris.

ja by som ti poslala v maily. ale musis pockat, mam ho v mobile,poslem bratovi,on da na cd a preposlem ti ho.
varis ten cajik? kolko vypijes za den? ja sa snazim vela,ale nemam odhad...zda sa mi,ze iba okolo 2litre.

misha

iriska, máš úplnú pravdu. Vlastne je to pravda. Keď sú tie výčitky na nevydržanie, rozmýšľam ako v "chorobe":-( Stále premýšľam, či ísť alebo neísť za psychol. Naozaj mám v hlave už všetko "upravené", len toto je problém, ktorý mi nejde vyriešiť..Na druhej strane ale myslím na to, že nemám čo robiť u psychol. Keď som mala možnosť liečiť sa, kašlala som na to, hundrala som si stále svoje, len som jej kradla čas...Jem stále to isté, ale to snáď nevadí.

iris.

radsej mamku a sneh nie,ako sneh a mamku nie,moja!!!
to my sme vam ho ukradli ten sniezik. vsetek sme si vzali pre nas,a teraz nam je za to zima a hocikedy sa smykneme na chodniku a ideme padnut na zadok! tak nam treba,ked sme taky!!
;DDDD

iris.

miska,to je to najtazsie,lebo prave tie vycitky ta mozu stiahnut spät tam,kde si bola. a zaklad je ich riesit,lebo cela ppp je v mysleni,v pohlade na postavu a jedlo. najdolezitejsie je vyriesit to!!! myslenie!
vycitky jednoducho ignorovat a snazit sa pribrat a ignorovat aj myslienky-mylne-ze ked budes mat napr.55 kg,tak si tucna.lebo tak budes stale chuda a zaroven zdravsia.
lebo vidis,ty chces byt zdrava ale nechces pribrat. ale aby si bola zdrava,tak musis pribrat aspon do minim.vahy,kt.je zdrava.
chces pribrat na viac o par kg ako mas?