Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

sankujem sa rada, aj gulujem! ja som taky zaskodnik! zautocim velmi necakane a hned poriadnou prestrelkou,to si trafila,miska! ked som bola mala,tak som bila vsetkych chlapcov. aj teraz si do nich trufam! zgulujem jedna radost! s tebou sa pojdem posankovat,a mozeme korculovat. alebo nazhaname dobru partiu a poriadne sa vygulame ze budes dvojnasobny snehuliak, aj v bielom obleceni,aj v bielom snehu!!

misha

Iriska, viem, že je taký prístroj-Piesolith. Chorý si lahne na posteľ, priloží sa k boku taká sonda, tá rozbije kameň, ktorý sa rozpadne na piesok a ten sa potom vyčurá..tým veľkostiam sa nerozumiem, ale niečo pohľadám....

iris.

cokoladku? aj tú ti dam! mam este jednu rumbu..vzdy si kupim dve,lebo jedna nestaci. ako ti ju dopravit??? preco byvas tak daleko,miska?? strasne! ani sneh tam nemate,mala by si sa prestahovat sem!!!

misha

Iriska, ja keď si dám svoju bielu bundu s kapucou-kožušinkou, tak som ako snehuliak aj bez Tvojho bombardovania...ja sa pôjdem s Tebou radšej sánkovať:-))..a blázniť:-)...Jéj, aká výborná večera..škoda len, že teraz je ten karfiol taký drahý, cez leto som ho jedla stále..tiež ho ľúbim.

iris.

pred mesiacom ci viac mal 1 milimeter, a ten druhy 3 milim. teraz mozno aj narastol,ked sa mu tam tak paci,a nechce von!
je to zle?

misha

iriska, to snáď nemyslíš vážne:-) Radšej nejakú dobrú čokoládku za odmenu:-)..a ty si to vysvetlila dobre, veď si pomaly už odborníčka:-)..A jasné, všetko čo nájdem na nete, tak Ti napíšem do mailíku...koľko si hovorila, že má ten kameň- akú veľkosť?

iris.

ja viem,ze to bola evvka,miska. preto v uvode otazka na teba, aby si ako odbornicka nieco napisala aj ty.
no a potom som pisala nieco ja. taky laicky pohlad. mozno jej to pomoze.
vdaka, mojko, za tu stranku. kuknem tam,ked bude cas. teraz idem varit-zapekany karfiol v syrovej omacke. mnam!
uz si mokra od snehu??? nie?!!! tak to ako? musim prist az k vam,a poriadne ta zgulovat,alebo ty tu,a vyvalam ta az budes ako snehuliacka :)))

iris.

miska,si zlata!!! to by som potrebovala,najst nejaku stranku. zajtra sa idem objednat na urologiu,nech mi tam zistia,akeho druhu ich mam. ked najdes tu stranku,tak mi,prosim,napis adresu.
vdaka!!! za odmenu musis vypit 2 litre cez tyzden a 2,5 cez vikend :)))
pekna odmena,ze??
mne ten caj niekedy ide poriadne hore krkom. je mi z neho na prasknutie!