Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

nada

... som tu po prvykrat, bo... mam asi naozaj problem, ktory akosi sama nedokazem vyriesit! Je to naozaj tazke... dobre si uvedomujem, ze to co robim vobec nie je spravne, ale... jednoduxo proti tomu neviem bojovat a odolat pokuseniu!.. kazde rano s azobudzam s myslienkou, ze od dnes zacinam \"novy zivot\" .. ze dnes to neurobim, no... nakoniec o5 zliham! Ako kazdykrat... pomozte mi niekto, prosim!!!...

iris.

mojko, Pááááá. Vdaka za spolocnost!! a za mail tiez! drzkaj sa pekne,a ignoracia nepravdivych vycitiek. a ta psycholozka by pomohla,ak uz vies,ze sa chces dat do poriadku! aspon ta,co si s nou pises!
papa

misha

iriska, už sa na tom mailíku pracuje. Doporučujem Ti zobrať si k nemu veľa čajíku, asi ho budeš čítať do rána:-) Máš tam vysvetlenie- z čoho a kedy vznikajú obl. kam., vhodné potraviny, liečbu atď. Tak pá, a dobrú chuť pri večeri:-)

iris.

dobre,aj tvoje vycitky, jasne!?
teraz musim bezkat,zlato. uvidime sa tu este,ok? a napis mi to do mailiku,co planujes.
papa!

iris.

tu je všade moznost na tury! vidis,ale sa tu mame! aj na huby chodim. napis mailik,urobim vsetko,co mi tam odporucis. ved sa chcem vyliecit,inak to bude este horsie, ak budem len cakat. aj C si zajtra kupim. pojdeme potom na turu! paci sa mi Mala Fatra-Velky a Maly Rozsutec a Diery. bola si tam?