Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

Iriska, tak ja Ti všetko nechám a gumové si spapám ja, tie milujem:-) A to, z čoho tie kamene máš- to radšej nechaj na lekári, dobre? Lebo to môže byť z niečoho iného. Keby si to mala z čokolády- to by muselo mať milión ľudí kamene:)

iris.

jeee, miska. to keby moja kúpila mne! vsetko by som zjedla...gumove cukriky nemusim, tie by som ti nechala, ale cokolada!!!! ved z nej mam aj tie kamene, ako som si precitala z tvojho mailu. musim abstinovat. tak sa podel s niekym, miska. ak to robi,aj napriek tomu, ze si jej povedala, nech tolko nekupuje, tak ich niekomu daj. susedovie deckám :))

misha

Iriska, prečo mi mamka kupuje stále sladkosti? Potom mám s tým problém:( Dnes mi priniesla čokoládu Milku, gumové cukríky, bebe dobré ráno, normále cukríky, práškovú čokoládu- do hrnčeka atď:( Je to od nej milé, ale..:(

iris.

tak to ma dobre sebaovladanie,ja by som asi nevydrzala nekuknut sem, a keby som kukla, tak nenapisat. idem pozriet na mail.
vdaka!

misha

iriska, áno, už som ho poslala. A Alti je ževraj na 2týž. "mimo", minule tú písala Gabka, že Alti sa chce venovať sebe:)..

iris.

a uz si ho poslala? pockaj na moje prezentacie.ak ti nepojdu, tak potom daj vediet.a alti este zije?? akosi je zanepraznena alebo co?

iris.

ok, ja ti este nieco poslem. Ty si tak obetava...vidis, ja ti nie som schopna ani mail poriadny napisat. Hanba mi! Tesím sa na tvoj. Urcite sa polepsim :((