Bulímia,anorexia

iriska

urcite chod,mishi. dobre sa oblec a trochu sa odreaguj. vezmi aj psicka,ak nebude protestovat. mne asi nafukalo do usi,velmi ma bolia,tak sa liecim. a s tym pitim si pomoz....dnes to fakt nie je zle s jedenim...tvojim. hlavne,ze tvoj postoj ti odhaluje to,ako na tom si. ucenie sa este dari?

misha

iriska, tu bolo tiež krásne, slniečko, teplo..ale teraz sa zatiahlo, fúka...to by nevadilo....možno pôjdem na prechádzku neskôr, alebo si doma zacvičím:(

iriska

choro, miška. trosku sa liecim,ale radsej by som bola vonku. tu je nadherne!hned by som brala taku prechadzocku. ty nejdes von? dnes tu nik nie je, ako sa zda.

misha

iriska, práve som si čítala:( To je strašné:( Nechápem takých ľudí. Keď chcú teda niečo povedať- aj negatívne, nech sa dajú iný nick, nech nezneužívajú naše:(....Ako víkenduješ?

iriska

musim odist,timka. popremyslaj nad tou voddou,urocite ti nezaskodi,moze len pomoct. aj hocikedy v priebehu dna si zvykni dat pohar teplej vody. je to len zvyk,uvidis,nic sa ti nestane :)) aj ja sa to ucim.je najzdravsia a vie najlepsie poumyvat organizmus zvnutra. viaze na seba vsetky necistoty.
zatial pa

timka

iriska ja som tu teplu vodu skusala, akurat mi bolo z nej na tičku. lanovych semiacok sa bojim kvoli tuku (ale to ze zjem balik arasidov mi nevadi - dobry paradox)