Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ach jaj

irriska a misha, prepacte ze som tu neostala, no prisla navsteva, takze som tam musela byt.. ale aspon som nic neurobila:) ale dnes som zase zacala vymyslat, lebo som neranajkovala a na obed som mala len minimalnu porciu...

tien

Mate to tu domotane s tymini nickmi, preco sa nezaregistrujete vsetci? Aby sa Vam nestalo, ze sa budete potom hadat, ked niekto zneuzije Vas nick a povie nieco velmi netaktne a hlupe :(

iriska

iris., kiez by som to mohla povedat ja o tebe! vtedy by si bola konecne zdrava,stastna,spokojna a vesela. prajem ti to velmi,moja,aby sa ti podarilo dostat zo seba to ubolene,co ta dohnalo k ppp a stale si to nosis so sebou ako zataz. mozno sa bojis ist k psychiatricke,ale ak by si nam porozpravala svoj pribeh,tak by si sa naucila rozpravat o svojich pocitoch,emociach, a nakoniec by pre teba nebolo takym problemom zajst aj za odbornickou. mozes napisat,co si prezila, hoci aj pod mojim neregistrovanym nickom...teraz uz tvojim,ked ho pouzivas. urcite ta dokazeme vypocut a povzbudit. popremyslaj o tom,budeme sa tesit.
pa...iris, alias....

iriska

..chcela som napisat,ze je chory nerad sam, preto sa potrebuje ukolisat tym,ze v tom nejde sam,ale su aj iny s rovnakym postojom nechciet sa liecit.
ale pohlad sa meni,a urcite nam pribudne cochvila dalsia kamaratka.

iriska

tien, dobre si urobila...aj mne sa ta otazka zdala velmi cudna..provokacna. ale ak je niekto chory,tak je chory nerad,zvlast, ak takym chce ostat. gabina to napisala krasne. hlavne pozitivne! aj rila sa z toho dostane,ale chce to cas,aby si uvedomila, ze sa dostat chce.

tien

zaregistrovala som sa pretoze ten prispevok od prispievatela "tieen" nebol moj! Taku hlupost by som sa je nikdy nespytala :(