Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

timka, teraz chapem dobre, zjes to a nevyplujes,ze? za den 2kg? tak to si dobra,ak to zjes,a vsetko,co si napisala k tomu. v com mas vlastne problem? niekde si pisala ze pozujes a vyplujes...to doobeda? a poobede uz normalne jes? neviem sa z toho vymotat :)

timka

aj ja sa pripajam GABI vsetko naj

iriska: ja zijem z 90% mojej stravy na zelenine, ovoci a nizkot. jogurtoch, chudom masä (v nedelu ale vyprazanom), tvrdých syroch a rybách z konzenrvy. za den zjem kg-2kg zeleniny a ovocia. vypijem aj 3 litre caju. Problem je ze pijem vela a vseko same umele sladidla, lebo bez bublinie nepijem a caj bez sirupu tiez nejde dole gagorom. Pre mna nie je problem zjest celu hlavu karfiolu na posedenie, alebo salat co spravim z cvikli pre celu rodinu kym dojdu narad sama spracem a mozem im robit nejake nahradne jedlo.

zuju

takze Gabika nasa, ja ti chcem podakovat, myslim si ze za vela z nas, co pre nas robis, si sa s alti stala pre nas takym straznym anjelom, a ccem ti zapriat vela vela lasky, zdravia, vela uspechov a sil v kazdodennych prekazkach.

iriska

to ma zmylilo asi to,ze si nedala ciarku za "nejem": ja 6 rokov nejem az od obeda. potom si to vysvetlujem hocijako,prepac. takze aj nieco zjes,aj vyplujes? a jes-tak naozaj- ovocie a zeleninu? lebo si tu vsimam,ze dievcata casto jedia len chlieb a rozky, co sa mi nezda najzdravsie riesenie.

timka

iris- este raz si to precitaj ja DO OBEDA teda 12,00 nejem potom hlavne dnes, ked uz budem doma furt nieco zobem. a potom ani neviem ze som jedla ale kalorie mam v sebe. Prave preto mam normalnu hmotnost. lebo sice nic normalne nejem a jedlo vypluvam, ale zato vzdy si zo vsetkeho par lyzic dam a niekedy sa aj normálne prezerem /ale nevraciam)

iriska

timka,ty od obeda uz nejes? lebo ja do obeda nejem nic okrem ovocia. toho zjem vela. a prve zahustene jedlo az na obed.

iriska

ahoj timka. ved uz davno som registrovana,ale niekedy sa mi nechce prihlasit,myslim si,ze sa tu nezdrzim dlho, a tak pisem pod nezaregistr.nickom. ale uz som to napravila :))
je to asi ta dievcina,co jej je luto,ze ide dole vodou a nechce sa liecit,preto sa snazi ziskat este ine kamaratky,ktore s nou chcu zomierat...a upokoji si tak svedomie,ze nie je sama.
kto vie. aj mama42 by sa mala registrovat.