ahoj, len by som vam chcela nieco napisat...
bola som na lekarskej prehliadke, sama by som tam, pravdepodobne, v zivote nesla, ale "dokopali" ma k tomu moji najblizsi.
prirodzene, vravela som, ze mi nic nie je, som uplne v poriadku- hla na to krasne a dokonale EKG, zlatko..a na ten referencny tep! a samo, ze aj krvne testy dopadnu vyborne. ved mne nic nie je, som uplne v poriadku, co to nevididis?!
no a dnes som si bola pre tie vysledky krvnych testov..a ako dopadli?
nuz, dopadli asi tak, ako by kazdy sudny clovek cakal, ze dopadnu. to znamena zle. rednu mi kosti, obmedzena funkcia obliciek, pocinajuci katabolizmus, travia sa mi svaly..a to su len a len vnutorne organy..a uz ani nemam sil o tom hovorit. vlasy, nechty..patologicka vycerpanost..tento rok maturujem a robim skusky na vysoku..no nevladzem sa ucit.
ja..len som chcela, aby ste si uvedomili, ze toto nie je cesta, je to na hovno a na hovno to aj bude ak sa nerozhodnete s tym nieco robit.
mna caka este x- dalsich testov, na ktore musim, aj ked nechcem. samozrejme..navstevu gynekologa mozme spojit s predpisanim HA..:) no a to je tak asi jedine pozitivum veci..vzorka kostnej drene..to uz boli.
chcela som to, mam to.
diagnoza mentalna anorexia
the obsession to be thin starts in your head..and slowly, death becomes you