Bulímia,anorexia

w

Tien:
ahoj:) mozem sa opytat? odkial si? Vies, snazim sa pozhanat nejaku pomoc aj mimo Bratislavy a potrebujem kazdu pomocnu rucku:) mrk.

iriska

ninnka, su tu aj bulimicky,ale uz asi spia.
idem aj ja. maj sa zatial pekne a premyslaj vazne nad vsetkym,co ta caka.hlavne sa maj rada pre to,kym si,nie,ako vyzeras, lebo vsetci ludia ta aj tak vzdy budu mat radi prave preto. a ak nejaky chlapec ta ma rad iba pre postavu,tak to je velmi povrchna hodnota. to si ta vazi malo.
dobru nocku.

iriska

misha nema na vyber,ma vela moznosti,ale iba jednu sancu,a tou je liecba. ona to vie,takze je to vsetko uz len na nej! verim,ze to dokaze.

iriska

strach a ty si kto? neviem o tom,ze si s nou pises. ako jej chces pomoct? ak nepojde k lekarom,tak mi neurobime nic! sama musi chciet a dufam,ze chce.

ninnka

dakujem vam za radu naozaj som rada, ze so mnou niekto komunikuje...ale ja som tvrdohlavec posran, ja si po svojom urobim...inak som navsetvovala zvacsa pro-ana stranky

hmm

ninnka.. ked budes vracat krajsia nebudes!! prepac ze to hovorim tak tvrdo.. ale... bulimia so sebou prinasa: pokazene zuby, rednu vlasy, zarastas viac ako inokedy.. a to su len tie veci co vidis... nejdem vraviet o tom ako to znici tvoje vnutro.. je podla mna uplna hlpost robit toto preto aby si bola krasna!! urcite si krasna taka aka si, ci si chuda alebo nie... ale zdravie je prednejsie...