Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ninnka

iriska
nie ja k doktorovi nepojdem...neverim, ze mi pomoze clovek, ktory s tym nema osobnu skusenost. rodicom to nemozem povedat, pomohli by mi to viem, ale strasne by sa mi skomplikoval zivot...snazim sa radsej hladovat.lebo ja ked si len kusicek dam uz ma chyti zachvat...tak sa snazim radsej anorexikovat alebo ako to mam nazvat-zial vacsinou neuspesne...uz si ani nepamatam, kedy som sa nevyvracala alebo aspon nedala prehandlo, ked sa nedalo...

iriska

to je normalne, ninnka,ze si sama nepomozes.lebo proti bulimii a anorexii sa bojuje zmenou pohladu,a ten ti moze pomoct ziskat niekto iny.zvycajne psyholocka pomoc. ak to je len v zaciatku,mozes popracovat aj ty,tym,ze sa zamestnas,nebudes sa zaoberat jedlom,stale budes nieco robit, mozno zdrava strava a hlavne podpora zo strany nejakych blizkych,priatelov,rodicov. v zaciatku este mozes nieco urobit aj sama,ale zvycajne je uz PPP v stave,ze potrebujes psychologicku pomoc odbornika.
uz si nieco robila,aby si prestala s ppp? napr.psychologicka?

ninnka

ahojte vsetky, som tu nova.volam sa nina a bohuzial trpim bulimiou. kazde rano sa budim s pocitom, ze dnes uz urcite nubudem zvraciat, niekedy sa ani nenajem a hladujem, no potom...pridem domov my stale vyvyarame...kopu jedla kam len pozries je to hrozne a zas zachvat. chcem prestat ale neviem ako...neviem ci chcem...som stihla len vdaka bulimii, predtym so bola plnsia.ked vsak pomyslim na dosledky je mi strasne.zvraciam aj dva krat za den a nemozem si pomoct...

iriska

tien,da sa to lahko,staci,ze to vyskusas,zopakujes a zvyknes si.ale viem aj o tom,ze niektore dievcata bulimiu nikdy nebudu mat,lebo nedokazu zvracat. napr.ani ja to rada nerobim,len ked musim,tj.ked mi je zle na zaludok,lebo nieco zle zjem. ale neznasam zvracat! nemam problem s PPP,preto je to raz za cas.ale mam slaby zaludok :((
tien, ako sa ti dari? zlepsujes sa v niecom? uz mas plan,ako zacat nejaku formu liecby z PPP?

natty

tien dakujem krasne:* .. nj sak... snad mi to zostane... duuuufam moc moc... aj ked nie kvoli mne, aspon kvoli tym ktori ma maju radi... snad zas v mojej hlupej hlave makovej nieco nepreskoci a neurobim opat nejaku blbost... vrr strasne to je toto setko.. idem ja vazne do hajan raci .. tien drzkaj sa ;) a pekne papaj... kebyze sa da zrobit taka mensia vymena.. ty mi das kusok z tvojho nejedenia a ja z mojej velkej chuti do jedla.. nech sa to vyrovna :) to by mi pomohlo a aj tebe urcite