Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

jj to je pravda... ja sice nemam anorexiu ale bulimia je o tom istom.. istym sposobom mam radost z toho co robim, pomaha mi to.. ale viem, ze zaroven ma to zabija.. a je tazke sa toho vzdat... zije to so mnou

timka

ivka. pred 3 rokmi som mala 29 kg a nasim povedali v nemocnici po tom, co u mna nastal katabolizmus vsetkych organov a tkaniv a nic nezaberalo, ze majú zacat zhanat truhlu.

timka

anorexia neznamená len, ze chcem chudnut. Anorexia je porucha prijmu potravy. A ja sa bojim jest, bojim sa jedla a priberania.
A faktom je, ze anorexia je uz nejaka súcast mojho zivota a bojim sa jej vzdat. uz som si na nu zvykla.
po 2 tyzdnoch pokusov prestat s pozuvanim jedla som sa rozhodla to vdzat. len som bola zbytocne nervozna a deprimovana. Budem sa snazit naucit normalne jest a vypluvanie obmedzovat ako sa len da. mozno casom sa ho zbavim nadobro.

timka

ivka: ver mi ze mam anorexiu a uz aj zmutovanu bulimiu mam to v hlave, na zdravotnej karte a 7 rokov sa liecim ambulantne, medzitym 3 x po 3mesiace nemocka.

ivka2

ja si nemyslim ze timka je tucna....skor ako hovori natty ze ty si skor podvyzivena...ja som donedavna mala taku istu vahu ako timka a bola som spokojna teraz som pribrala na 61 ale chcem schudnut na tych 57 lebo si myslim ze to je pre taku vysku optimalna vaha...a nemyslim ze ma timka anorexiu...

giv

timka,máš dobrú váhu. ja mám o tri cm viac a o tri kg viac ako ty.a som spokojna. v niektorom oblečení dokonca pôsobím ako vychrtlá. a keď si dám opeťáky,tak som aj vyššia a stíhla. vôbec nechudni,zvlášť takým spôsobom.