Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

kikca.. no hej.. u mna to bolo asi podobne... zacala som mat pocit ze su vsetci proti mne.. pri kazdej hadke, alebo niecom som jedla.. citila som sa fajn.. potom som to vsetko vyvracala.. akoby zmizli so vsetkym tym vyvratenym jedlom ktore som zo seba dostala vsetky moje male ci nemale problemy... nevedela som ale ze to bude mat take nasledky..nakoniec som sa sice prestala prejedat.. jem normalne ako iny ludia.. ale toho vracania sa proste zbavit neda.. a mam rada ten pocit, ked je to vsetko von.. som proste tak cista... ale nechcem to uz robit..

natty

andy.. Hmm akosi som si zle vylozila to co si mi pisala.. Som akosi mimo heh.. trosku som narychlo a podrazdene reagovala.. j mas pravdu o tom co si pisala..

kikca

natty ani ja som to nezacala robit preto aby som schudla,ja som sa ocitla na okraji velkeho sveta kde som bola sama,nemala som nikoho pri sebe..a vtedy zacalo vsetko depky stresy a hupla som do toho ani neviem ako...

natty

kikca.. ja to robim uz vyse 2 rokov.. a vie o tom vela ludi.. moja rodina.. priatelia.. lenze.. oni si myslia ze som s tym skoncila.. pre nich som sa udrzala a 2 mesiace to nerobila.. ale potom ma prestali kontrolovat... hm.. keby len vedeli ako som ich sklamala.. a je mi uuuuplne jedno ci som chuda alebo tucna :( nikdy som to nerobila preto...

kikca

jooj vyse roka ju mam a nikto o tom ani netusi,hodne som schudla,ale teraz sa mi to hodne zastavilo a ty a ko dlho ju uz mas?

natty

andy
To je lahke povedat, odnauc sa tomu... Ja teraz mam dost volneho casu.. zijem normalne, da sa povedat ze som este stastnejsia ako vtedy ked som mala prestavky a snazila sa to nerobit... a hej.. viem ze ma to mozno zabije.. a nechcem to.. chcem sa to odnaucit.. ale to sa neda len tak.. povedz to mojmu mozgu, alebo ja neviem :(( ... ide o to.. ze nmne osobne to nevadi ze to robim... a keby bolo len na mne, nebudem sa pokusat s tym prestat .. len su tu aj ti ktorych mam rada... a oni sa boja. nie ja. To je jedniny dovod preco s tym chcem skoncit.. ale nieje to tak jednoduche

timka

andy: to s tym volnym casom je pravda. dosla som domov a zvykla som si sadnut a zuvat a ked som nechcela, najest som svoj salatik a par lyziciek z hrnca zjedla za par minut a potom som plakala a nevedela co so sebou.