Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

heh najhorsie je, ze moje velke hobbie je aj varenie... som niekedy stihla zjest aj polku suroveho kolaca kym som ho upiekla.. neviem kde sa to do mna setko popchalo

kikca

timka fiiha ja zase tiez dostanem niekedy strasnu depku,otvorym ladicku a zjem vsetko..napr.zjem 2 pizze 3 volske vajicka a este k tomu slaninu,ale ja potom momente utekam na zachod vyvratit to..a vraciam dovtedy kym to nie je vsetko prec zo mna..

natty

nebola som u odbornika .. a hej mam strach... ze potom sa dozvedia dalsi a dalsi, alebo za ma niekde zatvoria, alebo ja neviem.. a normalne, no, myslela som tak, ze volakedy som sa napchavala cim len prislo, bolo mi jedno ci jem sladke so slanym, dokazala som vyjest polku kuchyne.. teraz ale jem tak ako normalny ludia.. proste sa neprejedam, ale zas ked zjem co i len jablko alebo vypijem caj, tak to utekam hned vyvraciat... a moj zaludok si uz tak zvikol, ze len sa nahnem nad wc a ide to zo mna same... raz sme isli s mamkou ku doktorke.. ked som jej to povedala, ale doktorka mala vtedy dovolenku, tak som mamke slubila, ze ak s tym neprestanem do tyzdna pojdeme tam znova.. prestala som.. ale pak som do toho znova vhupla.. nekonecny kolotoc je to

timka

ja som napr. aj vcera isla domov s tym, ze ododla odolam. ale ked tam mama navarila spagety a urobila aj langose a mali sme aj vianocku a este som tam mala nacatu tresku, tak jednoducho sa to neda. keby som byvala sama, tak si sama navarim a to si aj zjem. ale mojej mame povedat, aby varila menej alebo aspon dietne a menej druhov sa neda. lebo za 7 rokov somnou stratila nerv.

kikca

natty a bola si uz u odbornika? ja este nie..nejako sa toho bojim..a mozem sa spytat? ako sa normalne stravujes? bo ja nemozem skoro nic zjest jedine tak cerealie a suchy rozkoz..to nevyvraciam ale ostatne jedla ano..

natty

zas ja neplanujem ist do zahranicia.. na mna caka vyska, budem so svojimi priatelmi a snad ked uz nebudem zit v takej dedine ako teraz najdem aj nejakeho odbornika co mi to pomoze riesit aj ked o tom nejako zacinam uz pochybovat... len hlavne nech niesom doma.. lebo iba to moze za problemy...

kikca

pomohlo mi to v tom,ze som sa stala nezavisla,mozem si robit co chcem,proste som volna..ale poviem ti vela ludi si mysli,ze pridu do zahranicia a su neviem co..ale nie je to lahke,pretoze ini ludia, iny svet,zapadnu v cudzom svete je dost tazke..

natty

kikca a pomaha ti to ze si prec od rodiny?? ja uz pocitam dni kedy odtialto odidem... a pevne verim ze mi to pomoze nejako. Niekedy to doma nemozem zniest, kebyze tu nieje jedlo a ten moj hlupy ritual tak by som asi spravila vacsiu blbost ako je toto vsetko.. Snad potom to uz bude ine... ale viem, ze tym sa moj problem co sa tyka bulimie uplne nevyriesi... tak poprepajat kabliky v mojej hlave treba asi

kikca

natty ja som zo zapadneho slovenska ale momentalne zijem v londyne..dalo by sa povedat ze som sem utiekla,pretoze som chcela byt konecne stastna u nas doma to bolo velmi pestre..tak som si myslela zo to bude dobry napad ist von.. presne ako vravis vracanie mam uz zauzivane v sebe a ked sa nevyvraciam som strasne zla,podrazdena..tak preto vraciam velmi ma to ukludnuje aj ked viem ze je to zle pretoze mam hodne modrin..ale toho zvracania sa uz neviem zbavit.