Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

andy

natty: bulimia je iba zvyk, ktori je treba sa odnaucit. Je to tazke, lebo ked nebudes mat bulimiu, nebudes sa mat na co vyhovarat a budes mat vela volneho casu, ktory nebudes vedet ako vyuzit. Vidim to sama na sebe.

timka

preto som sa rozhodla, ze sa nebudem snazit vypluvania raz a navzdy zbavit, lebo viem ze to nedokazem. stratila by som radost zo zivota, bola by som podrazdena doma by sme sa len hadali a myslim ze tym vypluvanim si zdravie nenicim, akurat len mozog pomylim.

timka

kcka: kedy ako väcsinou zdravo va nizkotucne vecer trocha normalneho vareneho cez week aj kolace a niekedy aj 30 druhov ochutnam za den. sú jedla ktorých sa bojim a tie vypluvam. a zas niekedy sa pustim a normalne zjem 2 litre privarkov alebo niecoho. ale nevyvraciam to.

ivka2

wau...tak som sa mylila...ja som len posudzovala podla vahy a kedze ju mam podobnu tak preto som tak uvazovala..aj ja sa dost v jedle obmedzujem , ale cim menej jem tym mam pocit ze viac vazim:( ked som mala 57 chcela som schudnut na 55 a pribrala som na 59, potom som uz len chcela schudnut na 57 a zase som pribrala na 61..ako mam schudnut na povodne kila??stale len priberiem:(