Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

xyz, ja viem,ze ide za psychologickou. urcite tam pojde,hoci sa jej zda,ze jej to nepomoze. Pomoze,ak bude chciet a misha chce! PPP je mozno zatial silnejsia ako ona,ale dôlezite je to, ze misha sa z toho chce dostat.

natty

iriska uz som aj ja zelena vsimas?? :)) nie dneska zvracat nebudem... nech luster na mna spadne ak to spravim.. uf a to by bolo teda... no vsak... ked som si zaludok tak skazila mala by som niest nasledky... chudatka ti co ma budu musiet doma trpiet tieto dni.. ale snad to zvladneme :) lebo luster na hlave mat necem

iriska

natty,tak v tom ti neviem poradit :-( uz sme to tu kedysi rozoberali,ale to som si nestihla zapamatat. ale dievcata vedia,urcite niektora napise,a uz si to zapamatam aj ja.

iriska

natty,zelena :))
urcite nezvracaj, nestoji to za to. aj ked ta bude tlacit v zaludku,tak to vydrz,inak ho nenaucis dobre travit-pracovat.
xxxx,neviem,co je s nou,neozyva sa mi,tak neviem,ci je lepsie alebo horsie.
pevnu vôlu vsetkym,zamestnajte sa niecim a verte si.aj myslenie sa da zmenit,moje.len treba najst pre kazdu ten najlepsi sposob ako to dosiahnut...ale cely uspech sa skryva vo vas.a clovek,kazdy clovek ma uzasnu silnu vôlu v sebe.

natty

este dievcata.. chcem sa spytat.. aky je nejaky dobry cajik na palenie zahy? hm? neviete mi poradit? lebo je to strasne v poslednej dobe