Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

iriska len nepochyt nase maniere ;)) ale aj sa si vsimam, zlatunka si ked sa nam takto snazit pomoct.. kazde slovo a povzbudenie pomoze :) ja som sice tuto stranku nasla len nahodou, ale aj za ten jeden den mi velmi pomohla :) su tu skvele dievcata..

natty

ahojte slniecka :)) prave som spapala dva chleby s nejakou pazitkovou natierkou... boze len nech to vo mne ostane :/ len ci mi to stoji pak za tie bolesti, ktore budem mat pri traveni toho jedla.. ale nejdem vracat.. nemozem uz! tsa.. idem cvicit alebo neviem len nech sa nepriblizim k vecku

tien

xxxx proti hladu mi nepomaha nic, iba moja pevna vola, ktora je fakt pevna bohuzial. Prepac, ale aj keby som mala nejaky trik, tak Ti ho z pohladu zdraveho rozumu, ktoreho este kusok nastastie mam povedat nemozem :)
-
Iriska velmi pekne si to vymyslela :) tiez by som nebola proti keby tu vsetkym vsetko klapalo. Ale ako citam Tvoje prispevky, tak su velmi mudre a snad dievcatam aj nieco davaju!
-
Mishka neviem, kto je som na tomto fore prilis kratko... Ale kedze sem nepise mozno sa ma dobre.
-
Niekedy ludia prestavaju navstevovat fora, ked im prestanu prinasat ovocie :) Dufam, ze je to v tom pozitivnom smere aj s nou.

iriska

tien, ahoooj. ako sa ti dari?
ja sa mam tak ako stale.obcas tu kuknem,nieco napisem...velmi mudre,samozrejme.som sa tu moc naucila.
pozriem,ci nepise misha,ako sa ma,a precitam,ako si pomahate.kedze PPP nemam,tak vidis,moc sa nevyznam,ale uz som nieco pochytila.skoda,ze ja nie som psychologicka.taka dobra,ze by som vam vsetkym dokazala dobre poradit a namotivovat vas!a vy by ste robili krasne pokroky a vsetci by sme boli stastni! aj jaj.pekne som to vymyslela.

tien

Ahojte dievcata, teda napisat osem stranok za jeden den, mala som teraz vecer co robit :)
-
wejusenka ahoj, ja som z Trencianskeho kraja a do Blavy by som nemala cas chodievat :(
-
Timka, teda Ty si expert schudnut pod 30kg :( preboha vytrpela si si asi toho naozaj vela, ked si schudla na taku vahu. Prosim Ta nech uz sa Ti to nestane. Myslim, ze mas teraz dobru vahu ak si ju udrzis tak sa nemas coho bat, drzim Ti palce :)
-
Kikca ahoj :) tak Ty si v dalekom Londyne no wow, len skoda, ze si si do takeho pekneho mesta priniesla taky problem na pleciach so sebou :( alebo to vseko zacalo az tam? Vsimaj si po meste miestne dievcata ake su vypasene a ako strasne sa obliekaju a vobec im nevadi, ako vyzeraju :o)) Nieco do seba to ma, byt tak trosku nad vecou :)
-
Natty take predsavzatia, ze zajtra, uz od zajtra zacnem, uz od zajtra to bude ine, zmenim sa... Jejha toto si hovorim uplne kazdy vecer, ked idem spat hladna ako pes :o))
-
Iriska aj tebe ahoj :o)) ako sa mas?

iriska

pekne sa naveceraj,natty,idem sa aj ja.nasi robia langose,ale ja si dam polievku. radsej sa vyhybam iba chlebu ako by som sa mala zacat vyhybat jedlu. drzkaj sa! zvladnes to,lebo chces! v tom je to tajomstvo...ked clovek chce,tak dokaze vsetko!