Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

preco nebyvam v blave? ja by som potrebovala niekoho tuto v mojom okoli, s kym by som mohla konzultovat a navzajom sa kontrolovat.

leilei

naša svojmpomocná skupina pre ľudí s poruchami príjmu potravy - kompulzívnym prejedaním, anorexiou a bulímiou Overeaters Anonymous (OA) má po roku od začiatku svojho fungovania od tohto štvrtka (22.marec) nové priestory. budeme sa stretávať vo štvrtky o 19:00 v klube Slniečko na Furdekovej ulici 6/A (v dobrej dostupnosti mnohými autobusmi!). kontakt na mňa platí: Lenka 0903 228 728,

prosím pošlite túto správu všetkým, ktorí by ju mohli potrebovať.

timka

alti: dakujem
natty: toto je vlastne ten velký problem co vzdy riesim a nikdy neviem, kolko priberiem, kolko smiem jest, co smiem jest. ci zacat postupne pridavat az do 8000kj alebo zacat hned od zajtra 8000 kj.

alti

Timka,
pribrala som vtedy do 2 kg a postupne som dalsich asi 5 kg schudla. Ale moje telo nebolo nikdy vyhladovane. Isla som do toho studia preto, ze som chcela zastavit pomale "starecke" priberanie - som "holka" v najlepsich rokoch :D. Organizmus musi nadobudnut svoju optimalnu hmotnost pre svoje dobre fungovanie. A to optimum mu neurcuju zrkadla a chybne pohlady do nich patriace k PPP. Nemoze fungovat ked su kosticky obtiahnute kozou. Prepacte mi toto surove vyjadrenie, ale tu si predsa neklameme.
Natty,
zatial som nepocula, ze by psychologicka alebo lekarka posuvala informacie dalej. Neobavaj sa toho, neurobia to. Urcite sa zacni liecit, budes vidiet, ako sa Ti k lepsiemu zacnu menit dni. Velmi Ti to prajem :D

faninka

Ahojte kocky, nemam jednoduchy den a ani mnohe z vas asi nie . . .
Timka ak sa da daj mi maila, hodime rec, nie tak oficialne
Zatial sa majte baby - mame preco zit!!! Vasa faninka

natty

Moze psycholog alebo moja doktorka, ked pridem za nimi a poviem co mi je, to povedat nasim?? ked si to nezelam?? a ked uz mam nas 18?? hm?? nechcem aby o tom vedeli... ale sa bojim, moja mamka je kamoska mojej doktorky, a pani doktorka je tak dost ukecana :/