Bulímia,anorexia

natty

ano zvracala som v skole, ked som bola s kamosmi niekde v bare, u babky, doma, v podstate poznam vsetky zachody lepsie ako tie tetusky co ich pucuju... a ten pocit ze sa tesim na jedlo, poznam velmi dobre... vzdy po skole to bola jedina vec co ma hnala domov... a pre mna bolo skorej horsie sa najest, ako dostat zo seba, nakolko to islo uplne lahko... hmm a poradim ti vec, co mozno si povies ze je hlupost, a kazdy by ti to asi poradil.. skus zajst za nejakym psyhologom... lebo aj zavislost od jedla je zavislost, ktora ti nici telo ani nevies ako.. mozno viac ako cigarety... a treba to liecit.. aby si neskor nelutovala...

alpa

Ja viem už týmto som si dávno prešla a viem že to zaberá, lenže ked trpím depresiami nič iné mi nepomáha ako sladké. Mám aj absťáky a malo pevnej vôle. A ty si zvracala aj napr. v škole a tak?

alpa

A poznáš ten pocit ked sa normálne už tešíš po celom dnin na to kedy si nakúpiš plno jedla a prídeš domov a všetko si to naraz vychutnáš sústo po súste až nie si úplne plná? Preto hovorím o bulímii ako o závislosti. Som závislá na tom vychutnávaní si. Horšie je potom, ked sa to skonší a musím to nejako dostat zo seba von.

natty

alpa... idem hovorit uz v minulom case.. ano, vyvratila som uplne vsetko co som zjedla.. ci to bol aj jeden pomaranc alebo pohar caju... a kolko krat za den? tolkokrat kolko krat som sa najedla... a mozem otazku?? chces sa z toho vobec dostat??? Lebo ked je jediny zmysel tvojho zivota v tom, aby si bola stihla, a len vtedy ze mas chut zit, tak ti to pojde asi dost tazko...

natty

... toto inak niesu moje rady... to mi poradili dievcata co tu chodia... a da sa povedat, ze to aj celkom funguje.. len treba jedno, a to je CHCIET