alti,myslis,ze si bola u urologa, obvodnej alebo na solitare??? :))))
ja pijem jablko-skorica, zaludkovy,kapucino a vodu,ktorou zapijam tabletky.
miska,neviem,v tom kapucine je dost sajrajtu,kadecoho proti zhrckaveniu aby bolo sypke,tak preto sa obavam.
K tomu opuchu : KAZDY lekar, aj usny-nosny-krcny alebo gynekolog pozna opuch na prvy pohlad. Urolog tiez. Cize je to naozaj to hrozitansky zle zrkadlo, ktore Ti nastavuje anorexia. Vidis sa uplne nepravdivo. No, len liecba odbornikom to moze pomoct vyriesit. Ale to sme tam, kde pred mnohymi mesiacmi, alebo uz nas kontakt budeme pomalicky pocitat na rocky ? :o)
alti, ja tu mám pohár s vodou, predtým som mala čajík- jablkovo-škoricový...a ja som si naňho spomenula:-) Čítala som niečo, kde pištík prispel vo februári..
Dievcatka, ale predsa kapucinko nepocitame do pitneho rezimu. takze radsej cajik si dajme vsetky spolu. Ja prave popijam mineralku, neperlivu :o)). To by mal Pista radost. Spomeniete si na neho? Mne jeho rady chybaju, bol to zisk vedomosti tym najlahsim sposobom - dal nam ich.
iriska, ja tiež pijem kapučínko, keď mám chuť..a neviem o tom, že by škodilo na ladviny...ale môžem zistiť na nete..A ako sa cítiš? Už je trošku lepšie?