Jasne, velmi mi na tom záleží aby som bola štíhla. Ked priberiem, stratím chuť žiť a ked schudnem mam pocit že vyzerám skvele a snažím sa schudnúť ešte viac. A ty Natty, ty vyvrátiš úplne každé jedlo čo dostaneš do seba? Kolkokrát za deň?
no.. ja neviem ci bulimia moze zacat len tak v nejaky miment.. podla mna niekto bulimiu ma, alebo ju nema... nieje podla mna bulimia len to, ze sa najes a vyracias to, ale to, ako celkovo uvazujes...a ked nemas co na robote :) vzdy mozes nieco si najst.. chod sa von prejst, lahni si na postel, pusti hudbu, zavolaj kamaratom, a nemysli na jedlo ;)
Ja nezvraciam po každom jedle iba ked som doma ale cez den ked som mimo domu zjem vela ovocia a zdravého jedla. Moja bulímia začína až večer ked nemám čo na robote a vegetujem aj s jedlom pri telke. Potom sa vyvraciam a idem spať. Jé to čudne?
alpa no.. tak ja neviem... ja som na bulimii nikdy pribrat nestihla, nakolko som to vzdy vyvratila maximalne pol hodinku po najedeni sa... az tak strasne ti zalezi na tom aby si bola stihla?
Natty máš pravdu že nie je čo závidieť.Je to možno aj tým že nikdy som nemala brutálnu podváhu a práveže dokážem aj na bulímii pribrať (nechcene) aj päť kíl. Je to tým že jedlo nevyvraciam hned, ale až neskôr.
teda... asi da... ale je jedno ci zjes podla mna zdrave jedlo, alebo si das nejake vitaminy, alebo ci sa napchas parkami a cokoladou, ked to potom ajtak vsetko vyvracias...
claudia" na to aby si pribrala 1kg tuku musis zjest o 30000kj viac. takze asi tak za tyzden dva pri poriadnom prezierani sa ako drevorubac.
ak priberes zo dna na den tak je to voda, alebo svaly.
Ja si uvedomujem že robím obrovskú hlúposť a pravda je že psychicky som na dne a neviem čo ´dalej. Viem že to nemôžem robiť donekonečna, predsa chcem mať normálny život, a hlavne chcem byť šťastna. Bulímiu kompenzujem vitamínmy a mimo nej sa snažím zdravo sa stravovať, napr. na dovolenkách, alebo ked ideme niekam s priateľmi. Najviac ma ale trápi to že mi to úplne zničilo sebavedomie. Má niekto podobný problém?