2 hodiny som to tu docitavala aby mi nich neuslo.
Alti-konenečne mi niekto odpovedal na 100 krat položenú otázku. že či pri začati pravidelneho jedenia priberieš. Ale ešte jednu mám Koľko si cca pribrala 2kg? 10kg?
Natty: drž sa. ja som sa v nedelu znova odhodlala uplne s tymto zivotom prestat a zacat normalne. ale vcera som 2 hodiny plakala kym sa mi vycistila hlava. hadam casom budem plakat menej a menj sa nenavidiet za to, ze jem.
Janka: zavidim ti. Zaujímalo by ma, co tak asi za den zjest. Mohla by si mi to napisat PLS? ak nechces sem tak na mail. vďak
len keby som si tu lampu nemusela drzat a keby mi isiel pri tom rychlejsie cas. vobec sa mi to nechce robit. svietim par minut,a ruku mam celu studenu,co nou drzim lampu.
mam si na ten kamen svietit zltou,a dlhsi cas,samozrejme,ale to nedodrzim :((
Iriska, podbruško...a potom si lahnem na ľavý bok- sonom ide skôr k rebrám, potom aj trošku nižšie...to isté na druhej strane..keď nás tu tak niekto číta:-)....
mishi,aj ja sa smejem :DDD vies,som si myslela,ze je nizsie,ale svietim vyssie,ked by tam mala byt. sonom ti chodi viac do boku alebo k chrbtici? aj spredu podbrusko?
Alti, ale ja to telo naozaj teraz také vidím. Aj na dotyk to cítim, že je také mäkké...ja viem, že mi nikto neverí, že si všetci myslia, že je to kvôli PPP...:-(
iriska,
tak teraz som sa tu usmiala:-) A hej, obličky sú trošku vyššie...keď mi "chodí" sonom po mieste, kde sú obličky, vždy je to vyššie..a aj podbruško mi kontroluje..
svietim si biolampou na tu oblicku,aj ked neviem,ci som tam dobre namierila.vraj je vyssie,skoro pod rebrami.tak neviem,svietim kde si ju predstavujem ze je :)))