Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Človek môže byť zdravý, krásny, štastný aj štíhly a to aj bez bulímie. Stačí dodržiavať zásady zdravej výživy, občas si zašportovať. Lenže lahko sa radí a ťažšie sa to dodržiava.

misha

Ahojte, dievčatá. Čítam, že som v nemocnici..hmm...už by ste tým preberaním nickom mohli skončiť:-(...Dnes sa cítim ako to najväčšie prasa na svete:-(

alpa

Natty už som navštívila x psychiatrov aj psychologov za ten čas. Nedali mi nič iné okrem kopec liekov ktoré ma maximálne gumovali. Povedala som si že bude lepšie ked si pomôžem sama. Kedysi pred veľa rokmi bola moja choroba oveľa horšia, zvracala som častejšie a bývala som často chorá. To som vtedy bývala u rodičov a nenavidela som otca. Teraz ked žijemm s priatelom, som síce ešte stále bulimička ale zvraciam už "len" raz max. 2krat za den.

natty

alpa tak bojuj!!! Tak vidis... nemusis zit len preto aby si bola stihla... mas priatela a kopec ludi co ta maju radi a potrebuju ta... a tvoj rpiatel by bol urcite racej keby si mala par kil navyse, a mal ta pri tebe dlho, akoby si bola stihla, a chora... okej idem.. drzim palce.. :)

alpa

Baby zistila som že existujú rôzne formy bulímie a záchvatov prejedávania sa a až doteraz som sa nikomu takto verejne nezdôverila. Veľmi mi pomohlo zistenie že nie som jediná a nenormála. Moj socialny život je dost blokovaný ale naštastie mám pri sebe priatela ktorý ma miluje a ja mám pre koho žiť a bojovať.

natty

no utekam ja od vas holky...
timka drzkaj sa :))
mishka ty taktiez ;)
....
proste sa drzte vsetky... ste krasne ;) papa