Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

:)))))
samozrejme,ze viem...len pockaj,ked ti zazvonim na dvere!!
ani ty nie si imaginarna? fiiiha! tak potom sa musime brat celkom vazne,lebo ja tu len tak santim,a myslim,ze ak ma tu citaju skutocne odbornicky-myslim tie,co uz su za vodou,tak by mi radne vynadali,ze o com to tu krutim. ale nic viac nemozem robit...opakovat nie je zdrave, depkovat tiez nie, tak len celkom od buka, co ma napadne. aspon si odvedieme pozornost na par minut.

mis.

iriska, aj ja by som mala úplne vyradiť pečivo...jem ho len vtedy, keď viem, že užijem preháňadlá:-(...lenže keď jem zasa stále len zeleninu, ovocie a jogurty, tak som hladná:-( Ja neviem:-(....iriska, čím to pečivo nahradzuješ?

iris.

vazne, moc nemozem chlebove,a potom,ked nechcem do extremov v jedeni,tak musim obmedzit aspon chlieb a pecivo.vies,tych mojich 60 kg...je to akurat,len nesmiem hore.tak ma stopku kolac,chlieb a podobne.sladkosti jem kazdy den,tie som neobmedzila.

mis.

iriska, dnes som sa neprejedla, ale včera....predvčerom....vieš, ja sa neprejedám tak, že sedím a jem do bezvedomia, ale napr. si niečo dám, za pol hodinu zas, za ďaľšiu pol hodinu zas....nakoniec zistím, že 2h nič nerobím, len stále z niečoho uždibujem..až cítim strašnú plnosť žalúdka...A prečo si si dala cieľ nepapať koláče? Hmm:-( Snáď si to nemyslela vážne:-(

iris.

u nas pršo-sneží. je mokro, pod mrakom, nizka oblacnost,ako v sude. take smutne pocasie...depresivne,preto je nam viacerim smutno.
inak, premyslala som nad tym,ze ja som len imaginarna...pamatas,si mi to minule napisala...aj som sa postipala,ze ci som :))) chcela som byt,ale nie som. bolelo to! podla mna si ty imaginarna, misinka :))))

iris.

vies,lebo zdravi poznaju ine prejedanie,ako ho opisu ludia s anorexiou.asi je to preto. ale ak mas pocit,ze si sa prejedla,a uz nic s tym,tak musime nieco vymysliet, ako na to aspon teraz nemysliet. lepsie mysliet predtym. ja sa tiez casto neviem ovladnut.napr.dnes.tie okraje z kolaca som jest nechcela. mam ciel nejest kolace a takto to porusim. ale male preslapy sa robia stale,kazdy a dennodenne ich robi. aj ty mas par dni,ked je to lepsie a par horsich.

mis.

iriska, práve rozmýšľam....aj minulý týž. som bola celú nedeľu v pyžame....ale ako tak pozerám z okna, bude liať, je tu strašne zatiahnuté..aké je počasie u vás?

mis.

iriska, nehľadám motivácie ako skapať, ale ako toľko nežrať...:-(..keďže nikto zdravý mi v tomto poradiť nevie, nakoľko mi nikto neverí, že sa prejedám..