Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, hej, na obed sme mäsko mali- kuracie, ale ja som ho nejedla..Hmm..rozmýšľam, že si uvarím tú zeleninu, surovú moc nemáme..lenže zas budem mať nafúknuté brucho, a teraz je celkom ploché...Alebo by som si dala nejakú polievočku..ale nie hustú...žeby som si uvarila zeleninovú polievku?

mis.

iriska, no, možno by nám to spolu predsa len išlo:-) Ale ja nevarím, skôr pečiem:)..ale môžme skúsiť...čo budeme variť ako prvé? Tú polievočku?:).a tú zeleninu jedávam buď surovú- ale to teraz väčšinou len kapustu, alebo potom mrazenú- vo vode..A hej, bývam po nej hladná:-(..občas..

iris.

poslem mailom.ale nebude ta to bavit.
vecera? co tak ryza? cista,mozes poliat kecupom. alebo uvar par zemiakov a popuc.ja si to tak varim,a dam tatarku navrch.ty mozes s kecupom. alebo tu zeleninu. na vecer je vraj dietne si dat rybu. kdesi som citala,ze pri diete je dobre ju jest prave na vecer.
co myslis z mojich typov? alebo kusok bieleho maska,ak ste mali na obed,ked je vecera. sameho,len s nejakou paprikou alebo uhorkou.

iris.

gumove cukriky som si vybrala!! alebo zeby cokoladu? ale tu by som cestou zjedla! takze radsej cukriky. kapusticka mnam,mnam. ja som taky zajo.asi preto nie som hladna,ked jem zeleninu. ty si? a jes varenu, dusenu, alebo surovu?
ja by som ti, miska, navarila, ale ty este nevies, ake je moje kucharske umenie slavne!!
:( vsetko prihorim! vsetko aj tu kapustu mam taku hocijaku :) aj hasiaci pristroj si kupim ak bude akcia :)) preventivne. ale mohli by sme varit spolu. ja budem diktovat, a ty varkat :))) islo by nam to!!!

mis.

:-)))))) iriska, ty s tou kapustou aj spávaš, keď ju tak ľúbiš?:-)) Ja by som kľudne zaspávala na čokoláde:-))))..recept na tukož. polievku mám aj ja, ale ešte som ju neskúšala...ale skusím, keď mi navaríš:-)

iris.

jeee,to si zlata.ale co ti donesiem ja??? necham si tebou poradit, ale prehanadla to nebudu ;DD
moja,ja by som ti dala ulohu...ale je tvoriva.lenze by som bola ako nejaky blazon.pritom by som chcela,aby si sa jej venovala,ked ti bude zle a smutno.ako DU. takze budes musiet :))

iris.

miska, nicim konkretnym,lebo ja jem vsetko ostatne. a ovocie a zeleninu mam naj!! cudne,ked jej jem dost,tak ja hladna nie som. a mam recept na tu tukozravu polievku z kapusty,tak sa na nu chystam. nie pre chudnutie,ale preto,ze je z kapusty.za surovou alebo varenou kapustou sa idem zabit. MNAM!! aj tu polievku by som jedla od rana do noci.asi mam nejaku poruchu,lebo mi tu kapustu zakazala aj lekarka. musela som 2 tyzdne abstinovat.
miska,ak chces pecivo,tak si daj cierne so semienkami,alebo skus naklicovat psenicu. strukoviny,ryza,zemiaky. alebo arabsky chlieb mam rada,lebo je to placka ale nekysnuta.da sa hocičím naplnit (kapustou :))) )